arkadaşlar personel alımı için lütfen ısrar etmeyin
Personel Alımı
Web sitemizi ziyaret eden erkek ziyaretçilerimizin hemen hemenhepsinin sorduğu soruya buradan yanıt vererek gereksiz yazışmalarla zaman kaybetmek istemiyorum
Jigolo olmak isteyen ve Jigoloizmir.Com gibi seçkin bir yapının içerisinde olmak için göstermiş olduğunuz ilgiye sonsuz teşekkürler. Kaldı ki Jigoloizmir.Com personelini büyük bir titizlikle seçirmekte ve bir çok testten sonra saflarmıza katmaktayız. Geçmişte çeşitli dal ve branşlarda personel ihtiyacımız oldu ise de şu anda personel alımlarımız durmuştur.
Lütfen personel alımı konusunda iletişime geçmeyiniz. Zira bu tür talepleriniz olumsuz karşılanacağı gibi göndereceğiniz maillere cevap verilmeyecek, bu tür taleplerle telefonla irtibata geçtiğinizde kapatılacaktır.
bence copyright'ı silmesi iyi olmuş. bu şekilde böyle bi sitenin altında fusion ismi geçmez sonra bizi de gay sanacaklar www.psiko.tk /// www.ivirzivir.tk
by St@tiX
ALLAH belanızı versin.Şerefsizler.Böyle siteler var mı ya.Adi insanlar birde evlilere hizmet verilir diye de yazmışlar.Arkadaşlar bu gibi organizasyonlar Türkiye'de yasal mı?Ben biraz cahil kalmışım galiba.
Arkadaşlar Bu Tür Siteleri Nasıl İnternet Suçları İle İlgilenen Bakanlıklara Göndermiyoruz.
Eğer Bilgilendirebileceğimiz Bir Yer Varsa Burasıda Mahkeme Kararı İle Kapatılabilir.
en fazla 70 senelik ömürleri var ben onları öldükten sonra görecem ( inşallah görmem ya) bakalım orada da böyle af edersiniz kendi ailelerini pazarlayabileceklermi. it oğlu it evlilere hizmet verirmiş. çok şey diyecem de burada olmaz..
Yazıklar olsun.. bu arada geçenlerde internettemi tv de mi bir yerde denk geldi arkadaşlar dünyadaki en fazla homoseksüel maalesef ve maalesef ülkemizdeymiş Yazıklar olsun .. utanç verici bir durum
www.ujbej.org www.velimeseso.sa... www.egemencik.php... www.bombabomba.ph...