Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası chat ortamı değil Tercümelerimi Ve Kodlamalarımı Çalıp İsimlerini Silenler Size Sesleniyorum: Gölgem Olmaktan Öteye Gidemeyeceksiniz!!
lisans düşecek kadar modlama yapılıp yapılmadığına karar veremedim şahsen. çelişkide kaldığım için crewdaki diğer üyelere soracağım
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası chat ortamı değil Tercümelerimi Ve Kodlamalarımı Çalıp İsimlerini Silenler Size Sesleniyorum: Gölgem Olmaktan Öteye Gidemeyeceksiniz!!
CeRNoBiL yazdı:
vay bea süper modlanmış aferim. ben olsam silerdim link mink tanımam
o senin düşüncen çernobil, düzenlenen/değişitrilen şeylere göre lisansın düşüp düşülmeyeceğine gpl lisansındaki yazılı maddeler karar veriyor, kendi göz zevkiniz değil..
editleme guzel olmus emeğe saygı 0 ama hayrlısı ... Allah bızı copyright Silenlerden Eylemesin ins.mazallah sonra bızım ustumuzu Allah c.c. oyle bır cızerkı o zmn copyright silmeken fena oluruz...selam ve dua ile