|
çernobil amcanın dikkatine....!
|
| gnckampus |
Mesaj Tarihi 02.06.2008 19:24
|

Kıdemli Üye

Katılım Tarihi: 17.02.07
|
Merhaba çernobil öncelikle phpfusion-tr deki paylaşımları kendi sitende yayınlaman güzel fakat bizim burada destek vermediğimiz ayıplı site sahiplerine kendi bünyende nezdinde destek vermek senin neyine kardeşim ? sen kimsin ? çok üzücü bir durum burada linklerini paylaşmayan terbiyesiz insanlar terbiyesiz site sahipleri senin gibi bilen arkadaşlarımız sayesinde istedikleri bilgiye ulaşabiliyor.
Anlıma bak benim enayi yazıyormu ? herşey bir yana sana bunu hiç yakıştıramadım sitede bir kaç forumda sadece gezindim ve üyelerinin sitelerine baktım çoğu ayıplı yuh dedim yaa noluyoruz kardeşim kendi linkini ekleteceğine o sitelere ayıplı insanlara destek olmaktan çıkarmısın sennnnn naptığını zannediyorsun yakında zaten eğer olursa bu konularda hukuksal haklar elime geçicek ondan sonra yapan değil yaptırımda yardımcı olanlarda bu işten zararlı çıkacaklar senin sitendeki üyelerin ikisinin sitesi ayıplı bunları sen düzelttireceksin kardeşim anlamıyorum ben deme bana ya 2 kişi yüzünden beni suçlayamazsın diye 1 kişi bile olsa yaptığın ayıptır ...
http://www.esenlerbilgisayar.com/news.php
http://www.sesetme.com/news.php
daha kurcalasaydım allah bilir kaç tane daha ayıplı terbiyesiz websitesi çıkardı bu mesaja lütfen şimdi cevap verme bitsin şu ayıplıların link ekleme işi ondan sonra gel burada cevap yaz !...
PHP-Fusion Bir Yaşam Tarzıdır, Yaşam Aşktır, Aşk Yanlızdır, Gecelerim Günlerim Arkadaşlarım Dostlarım siz değerli webmaster arkadaşlarım için elimden gelenleri(Türkçeleştirdiklerimi) ve paylaştıklarımı sunuyorum...
|
| |
|
|
| SoulSmasher |
Mesaj Tarihi 02.06.2008 19:28
|

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 05.01.06
|
v7 de değişilen agpl lisansı ile lisans ihlallerinde hukuksal işlem başlatma hakkı doğuyor yetkili kişilere, belirtmek isterim...
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası anlık çevrimiçi sohbet ortamı değil
Tercümelerimi Ve Kodlamalarımı Çalıp İsimlerini Silenler Size Sesleniyorum:
Gölgem Olmaktan Öteye Gidemeyeceksiniz!!
Wareze Hiçbir Şekilde Destek Yok! Herhangi Bir Sitesinde Warez İçerik Bulunduranlar Ya Silsinler Ya Da Bu Siteden Destek Talep Etmesinler! |
| |
|
|
| CeRNoBiL |
Mesaj Tarihi 04.06.2008 18:46
|

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 25.02.07
|
kesinlikle haklısın.Dikkat ederim bundan sonra.
ama bana artis olma tamam mı ? sen kimsin filan noluyor ? birşeyi söyleyeceksen insanı kırmadan incitmeden söyle. ayrıca herkesi ben tek tek kontrol edemem. nacizane bir destek açtım yardımcı olmak babında. her sorun yazan insanların sitelerini sormuyorum bunuda düşün ki sizinde burda copy silen bi çok insana destek verebiliyorsunuzdur.elbet vardır aranızda silip de site ismini söylemeyen destek alan. her soru soran site ismini yazmıyor maalesef..
Ha şu var sana site isimlerini söylemiş diyebilirsin evet söylediler ve o anda benim baktıgımda copyright silinmemişti. birşeyin öncesini bilmeden o konuda ahkam kesme.sert tavır koyma bana. hatalı birşey yaptıgımı düşünmüyorum..
hukuksal işleme gelince o senin bilecegin iş.eğer bu konuda bana zarar gelirse açık konusayım copy silen bir şahısın sitesini ve burada aldıgı destek baslıklarını arar bulurum aynı şeyi bende size yaparım.Sonuçta aynı şeyler. gelecek zarar senden olsun hacı.
mesela ben şimdi sitemde copyright silsem.başka bi nickle gelsem buraya. bakın ahali adam copy silmiş siz destek veriyorsunuz desem senin yazdıklarının benzerlerini yazsam nolacak ? aynı kapıya çıkar.
siteyi benim kontrol ettigimde ve destek oldugumda copyright silinmemişti.Sonradan silindiyse Bu benim problemim değil.
Uyardıgın için teşekkür ederim.iyi günler. |
| |
|
|
| tursay |
Mesaj Tarihi 04.06.2008 19:00
|

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 11.07.05
|
Bu konu ile alakası yok ama bende birsey belirtmek istedim. Lisans almış siteler forumunda moderator olarak bulunan gecekahvesi nickli arkadasta eskiden copy sildigi siteler vardı. Ayrıca bir ara bayağı bir olay kopmustu copy silinmesi sonucunda. Ancak şu anda moderator olmus, sadece dikkat cekmek istedim verilen oneme...
Saygılarımla...
|
| |
|
|
| CeRNoBiL |
Mesaj Tarihi 04.06.2008 19:51
|

Saygın Üye

|
... bulunan gecekahvesi nickli arkadasta eskiden copy sildigi siteler vardı
tursay arkadaşım şunu ayırt etmek lazım.onların sitelerinin webmaster i ben değilim. copyright silen ben değilim. Bizzat Kendileri. Silin de demedim. |
| |
|
|
| tugi-tugay |
Mesaj Tarihi 04.06.2008 20:21
|

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 02.10.07
|
evet Cernobil ve tursanın dediklerine katılıyorum siteyi o mu kurdu hayır site onun mu hayır sonucta destek vermis insanlıgını yapmıs ayıp onunmu hayır ayıp copyrigt silenlerindir bence.
Eğer bu kadar önem veriyorsanız gnckampus Hatasız insanların peşinde koşmasınızı bırakın derim.. çünki "Forever" diye tabir edilen yerin sizin emeklerini çalarak copyright sildigini biliyorsunuz bununla ilgilenin. derim ve susarım
not + zaten cernobil destek verdiginde linkleri kontrol etmiş
Düzenleyen tugi-tugay Düzenleme Tarihi: 04.06.2008 21:28

|
| |
|
|
| immortaL-01 |
Mesaj Tarihi 04.06.2008 21:11
|

Yeni Gelen

Katılım Tarihi: 24.04.08
|
beyler çernonun sitesinde destek alamadıgım bir konu tam sizin sölediginiz. copy yok die destek alamamıstım buyrun. http://sanalkral....id3483.htm link kontrol ettikden sonra birdaha düşünün konustuklarınızı + söyledigi gibi siz her destek isteyen kişinin sitesini isteyip copy e bakıyormusunuz ? çernobile diyorsunuz ki sen böle böle ... konuyu inceleyiniz kolay gelsin.
WWW.FiLMARSİVİ.GE...
TÜRKİYE'nin EN BÜYÜK FİLM ARŞİVİ. |
| |
|
|
| DarkPlace |
Mesaj Tarihi 04.06.2008 21:15
|
Yeni Gelen

Katılım Tarihi: 14.08.07
|
Cernobil kim olursa olsun elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışır.Başkalarının yaptığı hatalardan onu sorumlu tutmak yanlış birşey.Yaklaşımınızı kınıyorum açıkçası.Uzun süredir php fusion kullanan,birçok geliştirmede-katkıda bulunan birine karşı bunları söylemek çok yanlış.İyi çalışmalar dileğiyle |
| |
|
|
| LoRd |
Mesaj Tarihi 04.06.2008 23:00
|

Üye

Katılım Tarihi: 02.05.05
|
Başlığı açan kişinin yazdıklarını okuduktan sonra yanlış bir platformda olduğumu düşündüm.
Forumda moderatör olan bir kişi önce kendi yazdıklarını okumalı ve sonra forum'a göndermelidir diye düşünüyorum. Düşünüyorum bir yandan gözlerime inanamıyorum!
Bir moderatör böyle kelimeler kullanabiliyorsa üyelerde istediklerini yazmakta özgür olabilir bu platformda.
Ayıplı siteler bölümüne açılan başlıklara baktığımda bu başlığın bir farkı olduğu açıkça ortada.
Lütfen yazdıklarınızı gözden geçirip düzeltin ve ayıplı siteler bölümünde uygulanan yöntemlere başvurun.
Buraya ve size yakıştıramadığım bir uslup içindesiniz.
Saygılarımla,
Yavuz
Düzenleyen LoRd Düzenleme Tarihi: 04.06.2008 23:03 |
| |
|
|
| gnckampus |
Mesaj Tarihi 04.06.2008 23:09
|

Kıdemli Üye

|
bunu buraya yazdıysam moderatörlüğümün bana verdiği yetkiden değil gnckampus nickli üye olarak yazdım siz nasılki bunu phpfusion-tr ye yamamaya çalışıyorsunuz bende bunu çernobile yansıtırım diye bişeymi var burada çernobili koruyan arkadaşlarım dikkatli olsun kimi karşısına aldığınıza bakın derim copy silenleri mi koruyorsunuz bunlara izin veren birinimi ? destek vermiş olabilir size yardım etmiş olabilir kişisel bağlarınız beni hiç ilgilendirmiyor o siteler copyr düzeltmedikçe bu başlığa dokunmuycam hiç kimsede benim bu tutumumu phpfusion-tr ile bağdaştıramaz örnekler vermeyede kimsenin çapı yetmez herkez kendi işini yapsın arkadaşlar.siteler düzeltildiğinde buraya yaz çernobil konuyu düzeltelim o k...
PHP-Fusion Bir Yaşam Tarzıdır, Yaşam Aşktır, Aşk Yanlızdır, Gecelerim Günlerim Arkadaşlarım Dostlarım siz değerli webmaster arkadaşlarım için elimden gelenleri(Türkçeleştirdiklerimi) ve paylaştıklarımı sunuyorum...
|
| |
|
|
| gnckampus |
Mesaj Tarihi 04.06.2008 23:11
|

Kıdemli Üye

|
ve yineliyorum hiç kimse kalkıp bana onu bunu şöyleydi böyleydi diye tanıtmaya kalkmasın heleki hiç iddialaşmasın benimle burda görevimi yapıyorum çernobilden başka yorum yazan olursa bu konuya vay haline..
|
| |
|
|
| halilbicakci |
Mesaj Tarihi 04.06.2008 23:13
|

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 01.12.07
|
Genckampüs valla kardeş benim sitenin üzerinde seninde sametin(cernobil) de çok emeği var hakkınızı yiyemem ama benim bildigim bişey varsa samet lisansları silmez kesinlikle hatta ilk webde tanıştığımızda benim php fusionu konyadan bi bilgisyarcı kurmuştu ve kendi copriht ını yazmış tabi ben o zamanlar bunlar ne demek bilmiyorum nede olsa muhasebeciyim sizin gibi bu konularda uzman değilim ama samet yardımcı olmuş gerekli açıklamayı yapmış ve coprigt i eklemişti bence birbirinizi kırmanın anlamı yok samet coprigt silse benim sitenin coprihtini silerdi bende bugün soulsmasher e 20 sterlin gönderip lisans almak zorunda kalmazdım.... Bence samet bilerek emeği çalmaz çünkü kendi de bu emeği verenlerden ve en azından kendi emeğini çaldırmaz ... Lütfen birbirinizi kırmayın konuyuda uzatmayın hatta hiç böle bi konu olmamış gibi bu başlığı silin çünkü bizim gibi işten anlamazların sizlerin destegine ihtiyacımız var kavganıza degil....
|
| |
|
|
| LoRd |
Mesaj Tarihi 04.06.2008 23:19
|

Üye

Katılım Tarihi: 02.05.05
|
Öncelikle yazdıklarımı iyi okur musun?
Konu hakkında kişisel yorum yapmayıp daha önce site yöneticilerinin yaptıklarını örnek alıp aynısını yapmaya davet ediyorum seni!
İşini öğretmek bana düşmez ama bildiğim kadarıyla ayıplı siteler bölümünde;
Şu site ayıplıdır lisans silmiştir deniliyor.
hosting ve domain sahibi ile iletişim kuruyorlar.
Düzeltmeleri bekleniyor.
örnekler vermeyede kimsenin çapı yetmez
Kullanmış olduğun kelimelerin seviyesini eleştirirken üstüne böyle bir kelima kullanıyorsunuz ve üstüne yazdıklarınızın siteye mal edilmemesinden bahsediyorsunuz fakat bir yönetici yada moderatör böyle kelimeler kullanamaz. Kullanırsa üyelerde sana istediğini söyleyebilir.
Kişisel görüşüm sen kendi çapını tekrar ölç.
Amacım konuyu uzatmak biryerlere çekmek vs. değil yazdıklarımdan beklentim apaçık ortada. Bir konuya bu kadar insancıl yaklaşırken karşımdaki kişidende insanca bir davranış beklerim.
Bundan sonraki bu konuyla ilgili yazdıklarınız benim için uslubunuz yüzünden birşey ifade etmiyecektir.
Düzenleyen LoRd Düzenleme Tarihi: 04.06.2008 23:31 |
| |
|
|
| tursay |
Mesaj Tarihi 04.06.2008 23:48
|

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 11.07.05
|
gnckampus yazdı:
bunu buraya yazdıysam moderatörlüğümün bana verdiği yetkiden değil gnckampus nickli üye olarak yazdım siz nasılki bunu phpfusion-tr ye yamamaya çalışıyorsunuz bende bunu çernobile yansıtırım diye bişeymi var burada çernobili koruyan arkadaşlarım dikkatli olsun kimi karşısına aldığınıza bakın derim copy silenleri mi koruyorsunuz bunlara izin veren birinimi ? destek vermiş olabilir size yardım etmiş olabilir kişisel bağlarınız beni hiç ilgilendirmiyor o siteler copyr düzeltmedikçe bu başlığa dokunmuycam hiç kimsede benim bu tutumumu phpfusion-tr ile bağdaştıramaz örnekler vermeyede kimsenin çapı yetmez herkez kendi işini yapsın arkadaşlar.siteler düzeltildiğinde buraya yaz çernobil konuyu düzeltelim o k...
İlk olarak kullanıdıgın tabirlere dikket et bence, burası senin buyudugun ya da volta attıgın bir cadde; sana verilen yetki de insanlara hakaret etmen anlamına gelen bir birim değil.
Yazdığın şu yazıdan bile nasıl bir tarza sahip olduğun açıkca anlaşılıyor.
İnsanlar şunu soylemeye calısıyorlar, cernobil insanlara yardım ediyor ve yardım ederkende hiç bir insanın sitesini kontrol etmiyor, tıpkı bu site gibi veya phpfusion resmi sitesi gibi ve bu sebepten dolayıda insanlar bu başlığı yanlı bulup itiraz ediyor, senin soyledigin gibi Cernobil'den yardım aldıkları için değil! (Kendi adıma haklı olanın yanındayım ve Cernobil'den de hiç mi hiç yardım almadım) Bu fikre sahip bir insan (yani insanların yardım aldıkları için boyle hareket ettiğini düşünen bir insan) kendisi de aynısıdır.
Haksız olduğunu görup, insanlardan özur dilemen gerekirken yazdıkların çok ayıp bence...
Bende bir onceki arkadasa katılıyorum ve uslubunuzdan dolayı ozur hariç yazdıklarınız hiç bir anlam ifade etmeyecektir...
Düzenleyen tursay Düzenleme Tarihi: 04.06.2008 23:49 |
| |
|
|
| CeRNoBiL |
Mesaj Tarihi 05.06.2008 00:16
|

Saygın Üye

|
LoRd arkadasıma kesinlikle Katılıyorum üslubuna dikkat et.
Gerekli açıklamayı ilk mesajımda yaptıgımı düşünüyorum.ama yinede karalayım bi kaç şeyler.
kimi karşısına aldığınıza bakın derim
kendini nerelerde görüyorsun sen böyle ? Bu bir Tehdit midir nedir ? Soulsmasher Barzo Size Sesleniyorum foruma aldıgınız modlara üslup öğretin.üyelerle nasıl konuşulacagını öğretin.
bak birader böyle konuşup adamı dellendirme.saygımı koruyorum site adminlerine saygım oldugundan. garip garip yazıp piyasaya cıkma taam mı ?
ilk önce okumasını öğren sonra yanıma gel kampüs.ilk mesajımda dedimki.
siteyi benim kontrol ettigimde ve destek oldugumda copyright silinmemişti.Sonradan silindiyse Bu benim problemim değil.
umarım anlamadın bidaha anlatayım.adamların sitem şu yardımcı ol dediklerinde copyright vardı ve yardım ettim sonradan silmişlerse bu beni ilgilendirmez.hatta halilbicakci bile biliyor copy koy dedigimi.
birde yazında şu carptı gözüme.
copy silenleri mi koruyorsunuz bunlara izin veren birinimi ?
Burda kimsenin bunu yaptıgı yok.Benim izin verdigim de Bu kadar komik bu kadar saçma birşey olamaz ya. sen cok cizgi film izliyon herhalde.
Bu sitenin ayıplı siteler kısmında önceden yardım ettiginiz ve sonradan copyright silen insanların sitelerini bulsam ne biçim adamsınız hem destek veriyorsunuz hemde copy sildirtiyorsunuz hemen şunları düzeltin desem mantıklı olur mu ? bence hayır.sen bana resmen onu diyorsun. copyright olan sitelere yardım ettin sonra adamlar copy sildi bunun sorumlusu sensin.ilk fusion destegi burdan aldım ben diyelim ki şimdi bende sildim copy nolacak bunun sorumlusu soulsmasher mi pher-d mi sen mi o mu bu mu şu mu ? anlatabiliyor muyum ?
bugüne kadar kaç kişi çıkıpta bak şurda şurda destek vermişsiniz adamlar copyright silmiş niye yapıyorsunuz dedi ? üyeleriniz bile ayıplı sitelere yazdı silmiş diye. senin gibi önceden destek veren buydu bu sildirtti çabuk düzelttirsin diye piyasaya cıkmadı.
ve yineliyorum hiç kimse kalkıp bana onu bunu şöyleydi böyleydi diye tanıtmaya kalkmasın heleki hiç iddialaşmasın benimle burda görevimi yapıyorum çernobilden başka yorum yazan olursa bu konuya vay haline..
yazık sana..
Başka insanların Yaptıgı Suçu benim üstüme atma bidaha.Yok atarım diyorsan moderator oldugun bu siteyi düşün. en büyük suçlu siz olursunuz.
Böyle konu açıp benim zamanımı almayın sizden daha önemli işlerim var benim. hadi kalın saglıcakla. |
| |
|
|
| SoulSmasher |
Mesaj Tarihi 05.06.2008 00:28
|

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 05.01.06
|
gereken yapılmıştır, umarız bir daha böyle tatsızlıklar olmaz..
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası anlık çevrimiçi sohbet ortamı değil
Tercümelerimi Ve Kodlamalarımı Çalıp İsimlerini Silenler Size Sesleniyorum:
Gölgem Olmaktan Öteye Gidemeyeceksiniz!!
Wareze Hiçbir Şekilde Destek Yok! Herhangi Bir Sitesinde Warez İçerik Bulunduranlar Ya Silsinler Ya Da Bu Siteden Destek Talep Etmesinler! |
| |
|
|
| BaRzO |
Mesaj Tarihi 06.06.2008 09:31
|

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 01.11.06
|
Öncelikle soul kusura bakma canım baslıgın kilidini actım. Bu yazıyı yazmam gerekiyor.
Site sakinlerinden Özür dilerim. Yönetim ekibinden bir kisinin boyle bir başlık açması benimde canımı sıktı.
Genckampus seninle daha oncede bu konuyu konusmustuk simdi gene benzer bir durum icindeyiz ama benim ilgimi ceken baska bir konu daha oldu baslikta genckampus yapacagini yapmıs bazılarıda ozellikle Tursay bu gibi durumlari beklercesine ustune dusen gorevini yerine getirmis.
Tursay genckampus cernobil ve digerleri yapılan provakasyon ortada... o kadar yazı yazılmıs baslikta hicbiriniz LoRd'un kibarlıgının farkında degilsiniz. Tutusmusunuz bir sokak kavgası agzına ortamı germeye calisiyorsunuz.
DEFALARCA UYARDIM FORUMDA KARSINIZDAKI INSANLARI KIRMAYIN KIMSEYI UZMEYIN...
YAPACAGINIZI YAPIYORSUNUZ BİRDE UZGUNUM DİYE MESAJ ATIYORSUNUZ...
LUTFEN KIRICI OLMAYIN VE DUZGUN TURKCE KULLANMAYA CALISIN
Kör cehalet çirkefleştirir insanları,
Suskunluğum asaletimdendir.
Her lafa verecek bir cevabım var,
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye!
(Hz.Mevlana)
Sevgi ve Saygı ile |
| |
|