|
cookie > user_id yanında user_name
|
| sisyphem |
Mesaj Tarihi 12.05.2008 00:15
|
Üye

Katılım Tarihi: 24.01.07
|
asp.netle yaptığım bir sayfayı fusion içerisinde kullanmam lazım. bu yüzden giriş yapan kullanıcının adını alamam gerekiyor.
Kullanıcı giriş yaparken user_id si cookie olarak bırakılıyor. Bunun yanında user_name ini de çerez olarak kullansan güvenlik açısından herhangi bir risk oluşturur mu?
Biraz daha açık olmak gerekirse www.sbsnedir.com sitesinde ilköğretim öğrencişeri için online sbs deneme sınavı hazırladım asp.net de özel sayfalarda hazırladığım asp.net sayfasını çağırıyorum. fakat sıralama yapmam için siteye kayıtlı kullanıcıların kullanıcı adını alıp buna göre sıralama yapmam lazım.
Düzenleyen sisyphem Düzenleme Tarihi: 12.05.2008 00:19
www.sbsnedir.com |
| |
|
|
| SoulSmasher |
Mesaj Tarihi 12.05.2008 00:48
|

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 05.01.06
|
kodu php ile kodlamak bence daha kolay ve direkt çözüm olurdu :)
login olan için cookie de isim bırakmak istiyorsanız şöyle olacak:
maincore.php yi açın
şu kodu bulun
Kodsetcookie("fusion_user", $cookie_value, $cookie_exp, "/", "", "0");
altına ekleyin
Kodsetcookie("fusion_username", $data['user_name'], $cookie_exp, "/", "", "0");
çağıracağınız zaman
Kod$_COOKIE['fusion_username']
değişkeni ile çağırabilirsiniz
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası anlık çevrimiçi sohbet ortamı değil
Tercümelerimi Ve Kodlamalarımı Çalıp İsimlerini Silenler Size Sesleniyorum:
Gölgem Olmaktan Öteye Gidemeyeceksiniz!!
Wareze Hiçbir Şekilde Destek Yok! Herhangi Bir Sitesinde Warez İçerik Bulunduranlar Ya Silsinler Ya Da Bu Siteden Destek Talep Etmesinler! |
| |
|
|
| sisyphem |
Mesaj Tarihi 12.05.2008 01:40
|
Üye

Katılım Tarihi: 24.01.07
|
Teşekkürler SoulSmasher söylediğiniz gibi zaten yapmıştım. Benim sorum güvenlik açısından bir risk olup olmadığıydı. Cevabı bu şekilde verdiğinize göre bir risk olmadığını sonucuna ulaştım. Umarım yanılmıyorumdur
www.sbsnedir.com |
| |
|
|
| SoulSmasher |
Mesaj Tarihi 12.05.2008 01:57
|

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 05.01.06
|
yok sorun olmaz
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası anlık çevrimiçi sohbet ortamı değil
Tercümelerimi Ve Kodlamalarımı Çalıp İsimlerini Silenler Size Sesleniyorum:
Gölgem Olmaktan Öteye Gidemeyeceksiniz!!
Wareze Hiçbir Şekilde Destek Yok! Herhangi Bir Sitesinde Warez İçerik Bulunduranlar Ya Silsinler Ya Da Bu Siteden Destek Talep Etmesinler! |
| |
|