Evet arkadaşlar gelişmiş incelemeler modülü ile incelemeler (articles) bölümü dahada hoş bir hal alıyor.KAtegori içinde alt kategori hatta alt kategori içindede kategori oluşturabiliyorsunuz modül şeklinde hazırlanmış bir çalışmadır.nerden indirdimi hatırlamıyorum bulunca kaynağı belirtirim modül tarafımca türkçeleştirilmiştir.Kendi sitemde kullanıyorum.örnek olarak sitemdeki köşe yazıları bölümüne bakabilirsiniz.
KURULUM:İndirdiğiniz dosyanın içindeki articles klasörünü infusions klasörüne yükleyin ve daha sonra modüllerden aktif edin.Hepsi bu kadar afiyet olsun
eh be arkadaşım yeni değil ki bu forumda da aratırsan bununla ilgili baya bir mesqajım var. hem neden ben türkçeleştirdim dedin ki zaten türkçe bende ki
tamm bakayım teşekkürler
Birde bu RSS de linklere tıklayınca yeni pencerede nasıl açarız aynı sayfada açılıyor
farklı sayfada açılsın istiyorum
Düzenleyen: mustili Düzenleme Tarihi: 12.05.2008 09:42
mustili yazdı:
Ne zamandır kullanıyorsun merak ettim
eh be arkadaşım yeni değil ki bu forumda da aratırsan bununla ilgili baya bir mesqajım var. hem neden ben türkçeleştirdim dedin ki zaten türkçe bende ki
eğer paylaşılmadıysa paylaşabilirim dedim halil arkadaşımda paylaş dedi.ben sendekini falan bilmem ben indirdiğimde ingilizce dil dosyası vardı onu tr yaptım.ben bunu aşağı yukarı 2 haftadır kullanıyorum.