input type lar içersine maxlength kodunu ekleyerek sınırlama yapabilirsiniz. misal:
<INPUT TYPE=text NAME=username SIZE=8 MAXLENGTH=8>
gibi
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası chat ortamı değil Tercümelerimi Ve Kodlamalarımı Çalıp İsimlerini Silenler Size Sesleniyorum: Gölgem Olmaktan Öteye Gidemeyeceksiniz!!
Mesaj Tarihi 08.05.2008 15:29
Öğrenmek istediğim aslında forumun belirli bölgelerine, belirlenebilecek üyeler ya da kullanıcı gruplarının o bölgeye mesaj gönderebilmeleri için atmış olmaları gereken bir forum mesaj sayısı sınırı belirleyebilmemiz mümkün mü?
Örneğin, "forumu herkes görüntüleyebilir, ancak yalnızca yöneticiler ve belirli bir mesaj sayısını aşmış standart üyeler mesaj atabilir" gibi...
forum mesaj sayısı sınırı kodu forumda olmalı arama yapın
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası chat ortamı değil Tercümelerimi Ve Kodlamalarımı Çalıp İsimlerini Silenler Size Sesleniyorum: Gölgem Olmaktan Öteye Gidemeyeceksiniz!!
Mesaj Tarihi 20.05.2008 01:35
SoulSmasher yazdı:
input type lar içersine maxlength kodunu ekleyerek sınırlama yapabilirsiniz. misal:
<INPUT TYPE=text NAME=username SIZE=8 MAXLENGTH=8>
gibi
Abi bak bu ho$uma gitti )
Mesela; Yeni baslik acmak icin en az 10 yorum yazmalari lazim! Bunu nasil yapmam gerek? Bu verdigin code onun icinse daha acik bir aciklama yaparmisin lutfen?
MAXLENGTH=8 kodu input ile kullanılmış alan içerisine 8den fazla karakter eklenmesini engeller
Mesaj Tarihi 04.06.2008 18:12
Bu başlık açma sınırı kodu. Benim istediğim ise, örneğin forumun bir alt forumu var "x" isimli. Bu x altforumuna girebilmek için de kişinin en az 70 mesajı olması gereksin. Kişinin 69 mesajı varken bu altforuma ulaşmak istediğinde ona "bu bölüme giriş için en az 70 mesajınızın olması gerekir. Daha sonra yeniden deneyin" şeklinde bir uyarı çıksın ve kişi 70 mesajı geçtiği takdirde bu altforuma sınırsızca girebilsin.
Umarım şimdi ne aradığımı daha net anlatabilmişimdir...
Atlanilacak Forum:
¤
Php-Fusion Türkiye Resmi Destek ve Yardım Sitesi
¤