12.10.2008 07:27
Ücretsiz Üyelik
Ana Menü
Pardus... Özgürlük İçin...

Özgürlükİçin OOXML'e karşı!

Türkçe Konuş

Başlığı Görüntüle
 Başlığı Yazdır
forum Threads List Panel Seo Kodları (Orta Blok)
LoRd
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 09.06.2008 22:59
Kullanıcı Avatarı

Üye

Katılım Tarihi: 02.05.05

Merhabalar,

Ana sayfadaki orta blok en son forum başlıkları listesindeki forum başlıklarıyla ilgili seo kodları aşağıdadır umarım bir arkadaşımız devamını getirir.

Her ihtimale karşı işlemleri yapmadan önce yedek almayı unutmayın.

Bu satırı bulun (Bende 99.satır)

Kaynağı İndir  Kod
<a href='".FORUM."viewthread.php?forum_id=".$data['forum_id']."&thread_id=".$data['thread_id']."&pid=".$data['last_id']."#post_".$data['last_id']."' title='".$data['thread_subject']."'>".trimlink($data['thread_subject'], 30)."</a></span></td>\n";

Bununla değiştirin

Kaynağı İndir  Kod
<a href='".FORUM."".seoname($data['thread_subject'])."-fid".$data['forum_id']."-tid".$data['thread_id'].".htm#post_".$data2['post_id']."' title='".$data['thread_subject']."'>".trimlink($data['thread_subject'], 30)."</a></td>\n";

Bunu bulun (Bende 104.satırın içinde)

Kaynağı İndir  Kod
<a href='".BASEDIR."forum/viewthread.php?".$rstart."forum_id=".$data['forum_id']."&thread_id=".$data['thread_id']."#post_".$data2['post_id']."' title='".$locale['ftl125']."'>

Bununla değiştirin

Kaynağı İndir  Kod
<a href='".FORUM."".seoname($data['thread_subject'])."-fid".$data['forum_id']."-tid".$data['thread_id'].".htm#post_".$data2['post_id']."' title='".$data['thread_subject']."'>

Açıklama: son değiştirdiğinizde linkin üzerine geldiğinizde text olarak son gönderilen mesaj diyordu bu sefer direkt linkin üzerine geldiğinizde forumdaki başlığı görünür hale getirdik.

NOT : Üye info bilgisininde url kodunun linkini silmiştim sadece text getiriyorum. Sayfada 100 link sınırını aşmamak için.
Düzenleyen LoRd Düzenleme Tarihi: 09.06.2008 23:09

DaLGaBaZ
#2 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 09.06.2008 23:07
Saygın Üye

Katılım Tarihi: 10.05.06

eline sağlım ama ben en son aktif forum başlılaını ve forum bulunutu paylaşmıştım
Bizi Aldatan, Bizden Değildir.(HZ.Muhammed S.A.V)

http://www.korkuturk.com
LoRd
#3 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 09.06.2008 23:08
Kullanıcı Avatarı

Üye

Sizinde elinize sağlık fakat hatırladığım kadarıyla siz sol bloktakini paylaşmıştınız bu orta blok.
Düzenleyen LoRd Düzenleme Tarihi: 09.06.2008 23:10

LoRd
#4 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 11.06.2008 20:55
Kullanıcı Avatarı

Üye

Arkadaşlar,

Kodu kullanmayın lütfen kod htm'le çeviriyor fakat linki tıklayınca son mesaja gitmiyor Sad bunu atlamışım.

Atlanilacak Forum: