14.10.2008 09:48
Ücretsiz Üyelik
Ana Menü
Pardus... Özgürlük İçin...

Özgürlükİçin OOXML'e karşı!

Türkçe Konuş

Başlığı Görüntüle
 Başlığı Yazdır
fusionda olur mu ?
siealize
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 26.06.2008 03:06
Kullanıcı Avatarı

Üye

Katılım Tarihi: 25.05.08

arkadaşlar ben ajax chat die basit bir program kurmak istedim ve daha öncede mybb de kurmuştum siteadı/chat şeklinde girilebiliordu.Fakat php fusionda kurdum public_html'in içine attım çalıştıramadım...Normalde bu şekilde çalışması gerekiyordu.

verdiği hata kodu :

Warning: require(/home/kods/public_html/forum/chat/../common.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/kods/public_html/forum/chat/lib/custom.php on line 17

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '/home/kods/public_html/forum/chat/../common.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php'Wink in /home/kods/public_html/forum/chat/lib/custom.php on line 17

acaba php fusionla alakalı bişe olabilir mi ?
Düzenleyen siealize Düzenleme Tarihi: 26.06.2008 06:14

www.siealize.com
SoulSmasher
#2 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 26.06.2008 12:08
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 05.01.06

/forum/chat/../common.php dosyasının olduğuından emin misiniz?
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası anlık çevrimiçi sohbet ortamı değil Smile

Tercümelerimi Ve Kodlamalarımı Çalıp İsimlerini Silenler Size Sesleniyorum:
Gölgem Olmaktan Öteye Gidemeyeceksiniz!!

Wareze Hiçbir Şekilde Destek Yok! Herhangi Bir Sitesinde Warez İçerik Bulunduranlar Ya Silsinler Ya Da Bu Siteden Destek Talep Etmesinler!

siealize
#3 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 26.06.2008 15:49
Kullanıcı Avatarı

Üye

emin değilim çünki bilmiyorum Smile ama bundan önceki sitelerimde (php-fusion değil) direk attığımda çalışıyordu bunda ise yukarıda gösterdiğim hata kodunu verdi ...
The World Is siealize

www.siealize.com

www.siealize.com
BaRzO
#4 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 26.06.2008 16:03
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 01.11.06

common.php fusion da olmayan bir dosya sizin kullandiginiz chat scripti fusion icin yazılmamıs mybb yani phpbb icin yapilmis o nedenle onun dosyalarina ihtiyac duyuyor fusion ile calismaz ve stand alone ( yanlız calisabilen ) bir uygulama degil anlasilan
Kör cehalet çirkefleştirir insanları,
Suskunluğum asaletimdendir.
Her lafa verecek bir cevabım var,
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye!

(Hz.Mevlana)
Sevgi ve Saygı ile

SoulSmasher
#5 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 26.06.2008 16:05
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 05.01.06

o dosya bulunamadı diyor çözücü, scripti edindiğiniz site (üreticileri) detaylı bilgiyi sağlayacakstır size
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası anlık çevrimiçi sohbet ortamı değil Smile

Tercümelerimi Ve Kodlamalarımı Çalıp İsimlerini Silenler Size Sesleniyorum:
Gölgem Olmaktan Öteye Gidemeyeceksiniz!!

Wareze Hiçbir Şekilde Destek Yok! Herhangi Bir Sitesinde Warez İçerik Bulunduranlar Ya Silsinler Ya Da Bu Siteden Destek Talep Etmesinler!

siealize
#6 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 27.06.2008 05:12
Kullanıcı Avatarı

Üye

istediğim şekilde şeker bi chat ekledm sadece üyelerime açık yardım ve destekleriniz için sonsuz teşekkürler Wink
The World Is siealize

www.siealize.com

www.siealize.com
Atlanilacak Forum: