|
Fusionla nasıl tanıştınız?
|
| papiculo |
Mesaj Tarihi 22.01.2008 18:57
|

Kıdemli Üye

Katılım Tarihi: 16.05.05
|
5891 oldu

|
| |
|
|
| pHeR-d |
Mesaj Tarihi 22.01.2008 19:05
|

Yönetici

Katılım Tarihi: 28.08.05
|
Adminlerden ilk ben yazıyorum sanırım. Yaklaşık 3.5 - 4 sene önce Antalyaya gitmiş olan kankam orada keşfetmiş fusionu. Bende o zamanlar liseyi yeni bitirmiş freelance olarak bir site yapıyordum (HTML ile). Daha sonra bunu gösterdi ve bende siteyi fusiona çevirdim, sonra yöneticiliğe başvurdum ve buralara geldim. Çok şey öğrendim burası sayesinde. İyi ki varsın Fusion.
Tercümelerimi Ve Kodlamalarımı Çalıp İsimlerini Silenler Size Sesleniyorum:
Gölgem Olmaktan Öteye Gidemeyeceksiniz!! |
| |
|
|
| NIRVaNa-CaN |
Mesaj Tarihi 22.01.2008 21:04
|
Saygın Üye

Katılım Tarihi: 02.06.07
|
papiculo yazdı:
5891 oldu 
adminlerim rica ediyorum şunu banlayın yaln yanlışş bilgiler veriyor..    
5,895 |
| |
|
|
| KoLGe |
Mesaj Tarihi 22.01.2008 21:27
|

Üye

Katılım Tarihi: 26.12.06
|
KoLGe - 22.01.2008 09:14
Gunaydin. Yav 5.881 uyesi olan sitede neden sormuyosunuz ki, msn-den sormak istiyorsunuz sorunu
Vay be Site baya guzel hizla buyuyor... Seher 09:14 iken uye sayisi 5.881 oldugu halde şimdi bu rakam 5.895 ... Şu an saat 21:25... 10 saat 9 dakikaya 14 üye geldi... )))) Bir saatde 1.4 üye geliyor demek... Çook güzel
Konuşmamışdan önce "Ne söyleyeyim?" diye düşünmek, söyledikten sonra "niçin söyledim" diye düşünmekden daha iyidir... |
| |
|
|
| sancaktar |
Mesaj Tarihi 10.02.2008 00:22
|
Üye

Katılım Tarihi: 23.12.07
|
Ben ilk önce gnuturk kullandım.O zaman hiçbir bilgim yoktu.ZAten onuda arkadaşıma yaptırmıştım.Fakat daha sonra bu siteyi istemeyerek bozdum İşte web maceram böyle başladı.ŞLer gibi görünse de hayır var.
Daha sonra Php-Nuke ile tanıştım.Nuke forumlarında araştırırken çok güvenlik açığı olduğunu öğrendim.
Bu seferde yine araştırmaya başladım ve Php-Fusionla tanıştım.
Vede şuan memnunum.
Sitemin denemesini yapıyorum şuan...
Vesselam... |
| |
|
|
| SoulSmasher |
Mesaj Tarihi 10.02.2008 01:00
|

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 05.01.06
|
geçen sayfadan tarikaktas öm lere cevap yazmıyor demiş.. gelmiyordur ondandır.. öm kutum hemen doluyor. (ayrıca öm den soru sormayın forum kurallarına aykırı, o sorulara da cevap beklemeyin...)
bir de ben yazayım nasıl tanıştığımı..
ben rock/metal müziği seven bir insanım.. 2006 senesininn sene başında sevdiğim gruplardan opeth'in türkiye fan sitesini açmaya karar verdim (eski bir tane vardı, ama kapanmıştı), her neyse; , o zamanlar da sadece html bilgim vardı. php yok gibi bir şeydi... asıl amacım da kurarak kendimi geliştirmekti.. domaini hostu satın aldım, script arayışına girdim.. o zamanlar joomla vs adam gibi yoktu.. php nuke u denedim, kaynak kodlarına baktım beğenmedim kodlama stilini ve tema yapısını, forum olarak da phpbb kullandığını görünce vaz geçtim.. sonra smf idi sanırım tam emni değilim bir forum scripti kurdum.. artık düz forum sitelerinin de birbirine çok benzediğini fark ettiğimden vaz geçtim.. sonra adı bende kalsın büyük bir türk forumunda php scriptleri bölümünde açık kaynaklı scriptleri gezerken php fusion'u gördüm.. ilk kurudğumda standart tema ile pek ahım şahım bir görünümü yoktu (6.0.205 idi sürüm), fakat az biraz tema yapısı ve kodları incelediğimde çok esnek olacağını ve potansiyele sahip olduğunu gördüm.. kodları bir kere çok esnekti.. ne kadar php olsa da veritabanı sorguları hariç düz html gibi anlaşılırdı.. ayrıca dil dosyaları vs de ilk baktığım yerdeidi (smf de dil dosyaları default temanın içinde oluyor mesela -ne alakasya - ) sonra bulduğum forumda türkiye resmi destek sitesinini burası olduğunu gösteren, bu adrese bir link vardı. girdim, 2 sene oldu, hala çıkamadım bağımlılık yaptı 
ilk geldiğimde ben de sadece biraz html bilen bir gençtim.. sağolsunlar maxwell_tr, eduran, barzo desteklerini benden esirgemedi.. ben de sorunlarımın çözümlerine neden-sonuç ilişkisi kurarak, arama yaparak, bulamadığımı sorark kendimi geliştirdim..
bugün sıfırdan itiraf scripti ayzabilecek dudumdaysam (ki yazdım ) bunu php kitabıma değil, google'a değil, bu siteye borçluyum
Düzenleyen SoulSmasher Düzenleme Tarihi: 10.02.2008 01:01
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası anlık çevrimiçi sohbet ortamı değil
Tercümelerimi Ve Kodlamalarımı Çalıp İsimlerini Silenler Size Sesleniyorum:
Gölgem Olmaktan Öteye Gidemeyeceksiniz!!
Wareze Hiçbir Şekilde Destek Yok! Herhangi Bir Sitesinde Warez İçerik Bulunduranlar Ya Silsinler Ya Da Bu Siteden Destek Talep Etmesinler! |
| |
|
|
| chatlaq |
Mesaj Tarihi 10.02.2008 02:15
|

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 30.12.07
|
[quote]SoulSmasher yazdı:2 sene oldu, hala çıkamadım bağımlılık yaptı [quote]
belli zaten soul bağımlılık yaptığı mesaj sayın falan uçmuş |
| |
|
|
| gnckampus |
Mesaj Tarihi 10.02.2008 14:21
|

Kıdemli Üye

Katılım Tarihi: 17.02.07
|
ben en iyi portal diye googleda aratmıştım ordan duydum sonra indirip denedim bi kaç hack denemesi woow süperdi sonuç inşallah v7 de beklediğim gibi olur koparırırız ortalığı ajax forum modifiyesi benden
PHP-Fusion Bir Yaşam Tarzıdır, Yaşam Aşktır, Aşk Yanlızdır, Gecelerim Günlerim Arkadaşlarım Dostlarım siz değerli webmaster arkadaşlarım için elimden gelenleri(Türkçeleştirdiklerimi) ve paylaştıklarımı sunuyorum...
|
| |
|
|
| antiseptic |
Mesaj Tarihi 10.02.2008 17:09
|

Üye

Katılım Tarihi: 26.03.07
|
emir_baba yazdı:
Ben nasıl tanıştım? Benim php fusionla tanışmam tamamen servage hostingin bana yaptığı en büyük iyiliklerden biri. Zır acemi bir site kurucusu olarak smf forum üzerine mk portal kurdum. İkide bir mysql hatası alıyordum işide bilmiyoruz ya bu smf çabuk bozuluyor herhalde yeni birşeyler yapayım derken hostta autoinstalleri gördüm. Hemen hemen bütün cms leri kurdum. En çok typo3 hoşuma gitmişti ama Türkçe dil dosyasını bulamadım. Ondan sonra fusionu beğendim fusionu otomatik kurdum ama türkçesi yoktu. Aradım taradım hiç bir yerde Türkçe dil dosyasıyla ilgili birşey bulamadım. Bu siteye girdim Kocaman bir yazı forumda arama yapmadan yeni başlık açmayın.  Forumu aradım taradım hiç biryerde Türçe dil dosyasıyla ilgili birşey yazmıyor. Belki ben bulamadım diye yeni başlıkta açamadım. Sonra utana sıkıla kısa mesajlar bölümüne yazdım. Fusionun Türkçe dil dosyalarını nereden bulabilirim. Ordada bir uyarı fusionun Türkçe dil dosyaları içinde geliyor. Sorular foruma  Neyse indirdim kurdum fusiondan ve destek sitesinden çok memnunum. Emeği geçen herkese teşekürler.
çok ilginçmiş
ben de bi php-script sitesine girdim. ne bulduysam indirdim ve php-fusionu gördüm gerçekten süperdi |
| |
|
|
| Reis_ |
Mesaj Tarihi 10.02.2008 17:40
|

Üye

Katılım Tarihi: 13.02.07
|
Bende portal diye arayarak bulmuştum bi kaç sistem kurdum ama en hızlı ve en kolayı fusiondu.Tabii ki bu site sayesinde öğrendik herşeyini. Teşekkürler PF-TR
|
| |
|
|
| NIRVaNa-CaN |
Mesaj Tarihi 10.02.2008 19:38
|
Saygın Üye

Katılım Tarihi: 02.06.07
|
KoLGe yazdı:
KoLGe - 22.01.2008 09:14
Gunaydin. Yav 5.881 uyesi olan sitede neden sormuyosunuz ki, msn-den sormak istiyorsunuz sorunu
Vay be Site baya guzel hizla buyuyor...  Seher 09:14 iken uye sayisi 5.881 oldugu halde şimdi bu rakam 5.895 ... Şu an saat 21:25... 10 saat 9 dakikaya 14 üye geldi...  )))) Bir saatde 1.4 üye geliyor demek... Çook güzel 
sen neydin öyle yaw ?   |
| |
|
|
| DaLGaBaZ |
Mesaj Tarihi 10.02.2008 20:10
|
Saygın Üye

Katılım Tarihi: 10.05.06
|
cw den bi hacker arkadaş güvenliği çok iyi diye tavsite etmişti sene 2006 başları
Bizi Aldatan, Bizden Değildir.(HZ.Muhammed S.A.V) |
| |
|
|
| Dogan |
Mesaj Tarihi 10.02.2008 20:27
|
Üye

Katılım Tarihi: 05.04.06
|
Chip yada Pc-net dergisinden denk gelmişti ve öyle tanışmıştım. İyi ki tanışmışım )
www.r10.net küresel ısınmaya hayır seo yarışması |
| |
|
|
| Menejer |
Mesaj Tarihi 12.02.2008 16:05
|

Üye

Katılım Tarihi: 02.04.05
|
Benim tanışmam bir gün uyduda CNN ni izliyordum Flaş Flaş haber diyerek alt yazılarda Türkiyeden önemli bir bilişim haberi dediler bende merak la diğer ülkelerdeki insanlar gibi beklemeye başladım fakat uzun süre beklememe rahmen haber gelmedi USA başkanı kendisi açıklayacakmış göya bu onuru kendisi tatmak istiyormuş neyse saat 03:30 sularında başkan tüm dünyaya açıklamasında bulundu şöyle dedi
Değerli İnsanlar aldığımız bilgilere göre türkiyeden beklenmeyecek bir bilişim atağıyla Süper Admini Barzo olan kendini paylaşıma adamış bir kardeş kendisini de yakından tanırım dedi neyse site adresini vereyimde sizde bu paylaşımdan faydalanın derken tüm dünyadakiler gibi bende bir elimde Loptop bir elimde Maus beklemeye başladım ve adersi verdi adres şöyle idi
http://www.phpfusion-tr.com/
tanışmam işte böyle oldu tüm dünyadaki insanlar gibi yaptığım bu işten asla pişman değilim omayacağımada eminim |
| |
|
|
| necmettinakcay |
Mesaj Tarihi 12.02.2008 16:39
|

Üye

Katılım Tarihi: 09.08.07
|
benim tanışmam gfusionun kurulumunu öğrenmek için php fusin kurulumu die google a yazdığımda fusion-tr.com la tanıştım ve o gün bugün site ile işim olmasa bile başlıkları okumak için bakıorum çünkü burada paylaşmayı seven çok değerli insanlar var fusion hakkında ne biliyorsam bu siteye ve onla borçluyum.
neyse arkadaşlar uzun lafı kısası nice mutlu FUSİON-TR.COM lu yıllara herkese selamlar saygılar
BİR MUM DİĞER BİR MUMU TUTUŞTURMAKLA ATEŞİNDEN BİRŞEY EKSİLMEZ... |
| |
|
|
| Korsan00 |
Mesaj Tarihi 12.02.2008 17:10
|
Üye

Katılım Tarihi: 08.02.08
|
bir köy portalı gerekliydi onun için baya bir süre gözlem yaptım portallar üzerinde fakat istedigim verimi hiç birisi vereedi localhost da çalıştırıp denedim son gune kadar vazgeçmişdim artık bir kişi messenger adresine ekledigi güne kadar kabul ettim kimsin vs dedi eski msn adresinde varmış adresim 8 yıldır msn adresim aynıdır benim ve isim@domainadi.com site adresi vardı msn sinde girip inceledim cok süperdi herşey ve altına inip baktım php-fusion girdim ilk co.uk sine baya hoş ama biraz ingilizce iyi olması lazım turkçe sini arama yaptım google de bura iile tanıştım ve memnunum 2 ci siteye kurdum php fusion u 3 site daha var hepsi bundan sonra php fusion dur emin olun piyasa daki bir çok portal dan kulanışlı kafa kurcalamayan ve geliştirmeye açık bir yazılımdır emegi geçen bügun arkadaşlarla teşekkürlerimi sunarım.  |
| |
|
|
| sahin92 |
Mesaj Tarihi 26.03.2008 23:38
|
Acemi Üye

Katılım Tarihi: 23.03.08
|
Walla ben site yapmaya basladigimda html olarak kodlari kullanip yapiyodum php,MySQL destekli sitem vardi ama php kurmasini bilmiyordum sonra arastirirken phpnuke yi buldum onu kullanmayi fazla beceremedim surekli hatalar aldim.sonra fusionu kesfettim kurdum suanda guzel ama nuke kadar cok modul ve blok yok icerik pek yok sanirim |
| |
|
|
| DeLiBiSHeY |
Mesaj Tarihi 02.04.2008 01:14
|

Üye

Katılım Tarihi: 05.11.07
|
ta ilkokuldaydım mysiteden site yapmistim siteye kafayi takmistim aspden baskasi yok en qüzeli asp die ögretildim ardindan baktim dakkikada hackliolar ondan uzaklastim radyoda bi apimle tanistim öz apim oldu (suan aramiz bozuh olsada) ben html ugrasirken o php kuralim dedi bi defa kurdu yanimda ardındanda bu siteyi gösterip burdan baska hic biyerden ne bishey indir nede gir dedi bura resmi sitesi dedi apimle aram bozulduktan sonra bende tek basima yapabilirmiyim derken sonunda basardim 1 haftada beles hosta php kurdum simdide ufak tefek halen ögrenmeye calisiorum iyiki varsiniz phpfusion-tr    
Sen Bir GururSuzu SewmedinKi Be güzeLim...
Alem Kizlara Hasta Bense Php'ye...
Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll
²¹°¹³²¹³ °¹²¹³¹³ |
| |
|
|
| DaRkNeSS |
Mesaj Tarihi 05.05.2008 11:35
|

Acemi Üye

Katılım Tarihi: 07.04.08
|
Benim Tanışmamsa söyle oldu;
Ben daha önce hiç portal kullanmamıştım...Ve bir portal kurmak çok istiyordum neyse portal sistemleride diye aradım taradım...Önce joomla yı buldum kurdum ama bana çok karışık geldi joomla ve sildim ardından mkportal diye bişey gördüm onuda kurdum oda sarmadı beni bana böyle çok basit kullanımı olan basit kullanımı olduğu kadar içerik yönetimide o kadar iyi olacaktı...Bir yerlerden php-nuke yi duydum google da onu ararkene bu siteyi buldum inanılmaz hoşuma gitti ve kurdum daha doğrusu kuramadım...Ben pek anlamam bu işten meğerse dosyalara 777 vermek gerekiyormuş...Anlamadığım için bütün fusion dosyalarını sildim...ardından bir türk portalı olan SePortal ı kurdum maşallah onunda admin panelinden bi şey anlayana hlal olsun...Neredeyse bütün sistemleri denedim...En sonunda php-fusion u öğrenip tekrar kurdum artık vazgeçemiyorum... |
| |
|
|
| CeRNoBiL |
Mesaj Tarihi 05.05.2008 13:07
|

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 25.02.07
|
o bydadas yokmu la o. hep onun yüzünden |
| |
|