|
Fusionla nasıl tanıştınız?
|
| spacemice |
Mesaj Tarihi 05.05.2008 15:59
|
Üye

Katılım Tarihi: 10.03.07
|
bizim server sahibine siteme portal/forum kur dedim. sağolsun fusion kurmuş. iyiki de kurmuş. çok basit kullanımlı ve çok güzel bence. sorunlarımıza da hızlı cevap alınca vazgeçilmez oluyor.
teşekkürler fusioncular...
--------------------------------------
http://www.dervis... |
| |
|
|
| Hikaru |
Mesaj Tarihi 08.06.2008 12:58
|
Yeni Gelen

Katılım Tarihi: 08.06.08
|
Bi arkadaş önerdi. |
| |
|
|
| UniFroG |
Mesaj Tarihi 08.06.2008 21:43
|

Üye

Katılım Tarihi: 19.09.07
|
bir zamanlar sadece biraz html biliyordum ve genelde free sıteler yapıyodum kendıme.ve kendimi bıraz daha gelistırmeye karar verdım. bi arkadasımın sıtesı phpfusionla yapılmıstı. sıteyı aldıgım arkadasıma bu portalı kurmasını soledım. ve yaklasık 10 ayda php ci oldum (kendimce). su anda gerek sattıgım gerek arkadaslarımın rıcası olarak yaptıgım 7 tane phpfusion sıtem var ve phpfusion sayesınde ufak caplıda olsa bı webmaster oldum . tesekkurler phpfusion
elveda fusion !!! |
| |
|
|
| Mndrs78 |
Mesaj Tarihi 09.06.2008 02:10
|

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 15.03.07
|
sagolsun warez  |
| |
|
|
| Bikeoosh |
Mesaj Tarihi 09.06.2008 14:58
|

Üye

Katılım Tarihi: 28.02.08
|
Birgün adamın biri geldi(Güye Web Tasarımcısıymış),"sizin derneğe bi site yapalım" dedi.Ben de o zaman az buçuk bişeyler biliyorum."Ben yaptım zaten" dedim.Adam baktı "bu da iyi de....biz profesyönel yapıyoruz abi!" dedi.Ben de dedim "iyi hadi yap,Allah razı olsun!".Bir hafta mı geçti, 2 haftamı adam geldi, bana bi adres verdi,"Aha burda sitenin demosu var" dedi.Sonra başladı para konuşmaya...Ben de fırsatını bulup kaçtım ortamdan.
Eve gelince bakiim dedim şu siteye.Baktım güzel, adam ne güzel yazmış.Ben bunu kendim yapiim dedim.Resimleri kopyalarken bişey dikkatimi çekti. Resimlerin yolu ".../themes/Tocopeak/..." .Ben de merak ettim, google da "Tocopek" diye arattırdım. Baktım ki ne görüyüm ;
"Tocopeak - PHP-Fusion Themes - Free PHP-Fusion Templates, Themes ..."
"tocopeak PHP FUSHİON TEMPLATE » || DownTema.Com || Template ..."
daha birsürü şey.Sonra dedim "Bu PHP-Fusion da neymiş??".Onu da arattım.Buldum, işte gerisi malum...
Benim Fusion maceram da bu...
 |
| |
|
|
| praspataculus |
Mesaj Tarihi 19.06.2008 19:34
|
Üye

Katılım Tarihi: 27.12.06
|
aslında bende şöyle editleyebileceğim birşey istedim
buldum
forumunu(burası )baya bi okduum
o zamanalrda böle daha değişik şeyler var
anladımki bu fusio lastik gibi
aldım elime o zamanlar bişi bilmiyom tabe
local hosta free hosta derken bi site açtım
herkes sevdii
sora yavaş yavaş kurcalamayı kullanmayı öğrenmey başlayıncada vazgeçemedim
şimdide aldım elime fusionu baştan aşşa değiştiriyorum
yıkıcam ortalığı yıkıcam |
| |
|
|
| aabey |
Mesaj Tarihi 19.06.2008 20:45
|

Üye

Katılım Tarihi: 07.02.07
|
Saldırdığımda İndiremediğim tek site olarak geçicek sanırım tarihe =] |
| |
|
|
| Bikeoosh |
Mesaj Tarihi 19.06.2008 21:12
|

Üye

Katılım Tarihi: 28.02.08
|
Nasıl saldırdığını bize de öğretsene??
 |
| |
|
|
| DaLGaBaZ |
Mesaj Tarihi 19.06.2008 22:44
|
Saygın Üye

Katılım Tarihi: 10.05.06
|
CW den bi hacker güvenlik konusunda iyi olduğunu söyledi sene 2005-06 idi ozamanlar v5 desteği bile vardı hiç bişey anlamamıştım ilk gördüğümde ama şimdi tek geçerim...
Bizi Aldatan, Bizden Değildir.(HZ.Muhammed S.A.V) |
| |
|
|
| MAxwELL_TR |
Mesaj Tarihi 19.06.2008 22:50
|

Kıdemli Üye

Katılım Tarihi: 05.05.05
|
Piyasada olan bütün cms leri teker teker denedim diyebilirim. Bu arada php-nuke ile basladim hatiri sayilir sitelerde yoneticiliklerde bulundum, sonra xoops yine ayni sekilde devam ettim (hangi cms yi secersem orada yonetici oluyorum buda olayin farkli bir boyutu cok calisiyorum galiba ) Odur budur derken farkli bir cms arayisina gectim ve fusionu tanidim. Fusionu seçmemin en buyuk sebebi de kodlari falan degildi Barzo nun sayesinde onun muhabbetinden dolayi tercih ettim. Sonra kodlar ve sistemin anlasilabilirligi beni cezbetti yaklasik 4-5 yildir yada daha fazladir fusion diyorum iyikide fusion demisim sizleri tanidim, sistemi tanidim o gunden beri bu konuda cok mutluyum Basta Barzo olmak üzere, Arda, Ferdi Eduran, Doktor ve su anda aklima gelmeyen arkadaslara sonsuz tesekkurler. Ama bu aralar dikkatimi çeken Arda nin yukselisi helal olsun kardesime kendini cok guzel yetistirdi ve hala birseyler icin gayret ediyor tekrar kutluyorum buradan...
Düzenleyen MAxwELL_TR Düzenleme Tarihi: 19.06.2008 22:52
Çok yakinda tekrar kaldigim yerden devam edecegim...

|
| |
|
|
| BaRzO |
Mesaj Tarihi 20.06.2008 07:34
|

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 01.11.06
|
Selamlar,
iyiki açmışsınız bu başlığı kiminizin yazdıkları çok hoş ve çok güzel hoşuma gitti hepinize çok teşekkür ederim.
Öncelikle forumdaki paylaşım benimde çok hoşuma gidiyor çok güzel belki de hayal edemeyeceğim bir topluluk oluştu burada bu nedenle hepinize bunun için ayrı ayrı teşekkür ederim.
Benim hikayemde sizinkinden pek farklı değil mahllemizde gençler vardı onlara diyordum site yapalim v.s reklamlardan para kazanırız soyle hizmet veririz falan filan projelerim vardi. Ama yapamadım yapamadık. Neyse biri ile tanıştım o donemlerim pek iyi geçmiyordu maddi ve manevi ben site yapayım sen sat dedi iyi bir satış danışmanıyım ( pazarlamacı degil ) neyse guzel paralar 1-2 site sattık derken 3 yada 4 cu sitede bu kisinin lastiği patladı. Kayboldu gitti daha sonra ilk yaptığımız sitenin bilgisayarcısı aradı beni...
L Levent abi dedi Mustafa sitenin yedeği lazım
M) dedim abi yedek yok bende
L) yandık ne yapıcaz host kirasini odemeyi unutmusum host ta silmis dosyalari
M abi host ne dedim
L Mustafa bul o arkadaşını yedekleri almamız lazım dedi
M icimden dedim abi adam kactı ben paramın bir kısmını alamadım 
neyse bakacaz bir caresine dedim
Başladım kara kara dusunmeye adam kactı gitti ufak bir miktarda bana borc takmıstı neyse onunla girdigimiz sitelere bakıyordum. flash ile yapmistik siteyi ( o yapmıstı ben seyrediyordum daha sonra sen cabuk ogreniyorsun dedi bilgisayarini aldi gitti ) derken onun girdigi Flash Kit isimli bir site vardı onu incelerken o sitenin introsunu buldum biri Tutorial ( örnek ) olarak vermis o zaman anladım kazıklandığımı. İndirdim başladım incelemeye ufak ufak birseyler yapıyordum duzenledim o tutorial daki gibi gene aynı sitedeki orneklerdeki yapılanlara bakarak baya Flash ogrenmistim ( Flash 3 tu o zamanlar ) neyse 1 ay gibi bir zamanımı aldı bu isi kıvırmam. hosuma gitti daha sonra bir kac site daha yaptım flash ile ama grafik benim isim degildi o zamanlar siteler goruyordum flashkit.com gibi diyordum adamlar bu siteleri satir satir kodluyor manyak bu yabancılar diyordum
takii acemiler.net i bulana kadar orada php asp gibi terimlerle karsilastim. Bir arkadasim da benden bir site istiyordu ama bu sitede kullanıcılar ozel bir bolume girecekler fiyatlari gorecekler ama adama gore muamele edecekti site arastirdim. acemilerde sordum pek aydınlatamadılar beni neyse gittim kitapcıya asp kitabını aldım okudum cıkhh bana gore degildi bir suru sey ezberlemem gerekiyordu yok response..write falan filan sonra php kitabını aldım elime Özgür Çaycı yazmıs kitabı kitapcıda 20-25 sayfasını okudum iyi gidiyordu. dedim tamam PHP ogrenicem 
daha sonra kitabi okudukca php-nuke kodlarina bakmaya basladim cok karisik geliyordu OOP ( Nesne Yönelimli Programlama ) oldugu icin daha basit seyler istiyordum ama kitabi okuyordum okudukca denemeler yaptıkca kafamda birseyler gelisiyordu ama kitaptaki kodlarin haricinde birsey yazamıyordum. CMS arastirirken Mambo ile karsilastim cok karisik ve mudahelesi zor geldi bana daha sonra fusion ile karsilastim cok guzeldi ilk baslarda sadece yazılanları okuyordum cok hosuma gitti ki o zamanlar acemiler.net de php bolumunun admini olmustum. daha sonra php fusiona uye oldum 164 cu uyesiyi ana sitenin konusmalar arasinda bir alman dil destegi istedi forumda 3.5 yada daha sonraki versiyonuydu sanirim dil destegi eklendi Alman kullanıcı da almancaya cevirdi. birde Almayadaki kullanıcılar icin destek sitesi actı bende yazdım bende türkçeye ceviricem o gece sabaha kadar calistim Turkceye cevirdim sabahta bu domaini satin aldim siteyi actim.
Fusion sayesinde php ogrendim o zamanlar bu benim hobimdi simdi meslegim oldu.
Sizlerin sayesinde harika deneyimlere sahip oldum. Çok teşekkür ederim tekrar sorularınız icin.
Tabii hep boyle guzel gecmedi kimi zaman tehdit edildim edildik saldırılar aldık hack girisimleri yasadik hakaretler v.s bircok sefer siteyi kapamayı dusundum diger baska destek yada paylasim sitelerinin yaptıgı gibi saolsun ekibimin destegi ile bu gunlere geldik.
Şimdi burada ki deneyimlerimiz ile kendimize ait bir CMS yazıyoruz umarim basarili bir CMS olur.
İnşallah yakında duyursunu yapacagım.
Dogan ne zaman duyuru yapıldı dergide hic haberim yok dergide cıktıgı ile ilgili.
Dogan yazdı:
Chip yada Pc-net dergisinden denk gelmişti ve öyle tanışmıştım. İyi ki tanışmışım  )
Tüm ekibe katkılarından dolayı teşekkür ederim.
Saygılarımla,
Mustafa Kahraman...
Kör cehalet çirkefleştirir insanları,
Suskunluğum asaletimdendir.
Her lafa verecek bir cevabım var,
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye!
(Hz.Mevlana)
Sevgi ve Saygı ile |
| |
|
|
| kripto |
Mesaj Tarihi 20.06.2008 08:58
|

Üye

Katılım Tarihi: 11.02.08
|
fusion destek ekibini bende taktir ediyorum.sağolsunlar yardım işini bıkmadan usanmadan yapıyorlar. ben fusionu bir arkadaşımda gördüm bende hemen fusion bir sitem olsun istedim ve en sonunda acemide olsa bir site kurabildim teşekkürler fusion destek ekibi
"Sevgi Ruhani Bir Pratiktir." |
| |
|