|
Fusionla nasıl tanıştınız?
|
| papiculo |
Mesaj Tarihi 21.01.2008 18:47
|

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 16.05.05
|
Fusionla benim tanışmam ikide bir hacklenen php nukeyi bırakmamla oldu. Kısa bir deneme - karar verme sürecinden sonra fusionda karar kıldım. Ve çok memnunum. Çünkü bu portal gelecek vaadediyor.
peki sizlerin tanışma hikayesi nedir? en çokda adminlerinkini merak ediyorum
 |
| |
|
|
| GiresunTuning |
Mesaj Tarihi 21.01.2008 18:59
|

Üye

Katılım Tarihi: 04.01.08
|
benim tanısma amacım aslında ben ilk basta mk portal kurucaktım ama özellikleri bizim siteye uymadı daha sonra bi sitede qördüm fusion u ve o zaman işte bu dedim  bu kadar ama çokk memnunum
Giresuntuning.com ® : Giresun'un En Genç Ve En Kapsamlı Modifiye Sitesi |
| |
|
|
| partytime |
Mesaj Tarihi 21.01.2008 19:02
|
Üye

Katılım Tarihi: 08.12.07
|
benimkine geçme denemez birçok sistemi şu an aynı anda aktif olarak kullanıyorum sitelerimde..en beğendiğim sistem 1.si drupal 2.si fusion 
joomla sitem de var ama görsellik dışında memnun değilim 
rahat kullanım wordpress ve fusionda var |
| |
|
|
| emir_baba |
Mesaj Tarihi 21.01.2008 19:04
|
Üye

Katılım Tarihi: 27.04.07
|
Ben nasıl tanıştım? Benim php fusionla tanışmam tamamen servage hostingin bana yaptığı en büyük iyiliklerden biri. Zır acemi bir site kurucusu olarak smf forum üzerine mk portal kurdum. İkide bir mysql hatası alıyordum işide bilmiyoruz ya bu smf çabuk bozuluyor herhalde yeni birşeyler yapayım derken hostta autoinstalleri gördüm. Hemen hemen bütün cms leri kurdum. En çok typo3 hoşuma gitmişti ama Türkçe dil dosyasını bulamadım. Ondan sonra fusionu beğendim fusionu otomatik kurdum ama türkçesi yoktu. Aradım taradım hiç bir yerde Türkçe dil dosyasıyla ilgili birşey bulamadım. Bu siteye girdim Kocaman bir yazı forumda arama yapmadan yeni başlık açmayın. Forumu aradım taradım hiç biryerde Türçe dil dosyasıyla ilgili birşey yazmıyor. Belki ben bulamadım diye yeni başlıkta açamadım. Sonra utana sıkıla kısa mesajlar bölümüne yazdım. Fusionun Türkçe dil dosyalarını nereden bulabilirim. Ordada bir uyarı fusionun Türkçe dil dosyaları içinde geliyor. Sorular foruma Neyse indirdim kurdum fusiondan ve destek sitesinden çok memnunum. Emeği geçen herkese teşekürler.
Sanal Emirdağ |
| |
|
|
| tugi-tugay |
Mesaj Tarihi 21.01.2008 19:20
|

Üye

Katılım Tarihi: 02.10.07
|
ben de kuzen yapiyordu.böyle fusion.ondan kapıverdık .bırakamıyoz dikkat alışkanlık yapar

www.delidoluchat.com |
| |
|
|
| karduzlar |
Mesaj Tarihi 21.01.2008 19:39
|

Yönetici

Katılım Tarihi: 18.01.07
|
ben bizim okul sitesinin altındaki linki yani php fusion ana sitesinin linkini tırtıklarken buldum. oraya girdim. oradanda burayı buldum.
|
| |
|
|
| KoLGe |
Mesaj Tarihi 21.01.2008 19:49
|

Üye

Katılım Tarihi: 26.12.06
|
Merhaba arkadaşlar.
Ben 2 yıl önce site kurmak fikrine düşdüm... Çok yakın bir arkadaşıma sordum acaba bu PHP dinamik siteler var ya onlardan ben de kura bilmirmiyim? Bana www.php-fusion.co.uk sitesini verdi. dedi bunu dene... Ben de kurdum sonra turkiye destek sitesine geldim hemen 
Ve her yerde sogledigim gibi yine de tekrara edeyim PHP FUSION TR ekibi sayesinde PHP Fusionu ogrendim ve sevdim...
Cook memnunum ve cook tesekkur ederim
Yeri gelmisken www.phpfusion-az.com Azerbeycan resmi destek sitesini de kurdum Mustafa abi sen basta olmala ekibin sayesinde... Bir daha cok tesekkurler!
Düzenleyen KoLGe Düzenleme Tarihi: 21.01.2008 19:49
Konuşmamışdan önce "Ne söyleyeyim?" diye düşünmek, söyledikten sonra "niçin söyledim" diye düşünmekden daha iyidir... |
| |
|
|
| zbam |
Mesaj Tarihi 21.01.2008 21:06
|

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 02.06.07
|
ehı ehı şimdi sırada black kardeşinizde... ben şimdi bundan bu seneyle 3 sene önce site olayına kafayı taktım tabi bebeyim daha abimin ... abisi bu burağın kuzeni [benden 1 tane var olan çocuk varya o] herneyse şimdi bunlada tanıştım tabi ben rahat bırakmıyorum buraqı iyice bi sinirleniyor site hakkında sorular soruyyorum. neyse ensar abi dedi burağa şu çocuğa site kur bana siteyi kurdu ilk site şuydu www.playboystyle.... neyse ben havalara uçuyorum sitem oldu diye hemen okuldakilere fors atıyorum girin felan sonrada ben burağa soru sordum nasıl açıon felan bana burayı önerdi buraya geldim ve başladım yazılanları okumaya...
The End... |
| |
|
|
| chatlaq |
Mesaj Tarihi 21.01.2008 21:51
|

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 30.12.07
|
ben fusion la tanışalı yaklaşık 4 ay oldu ondan önce aspsitem le biraz uğraşıyodum sıktı beni asp^nin geliştirici yönünü bulamadım fusion çok hoşuma gitti zevkli geldi bana. Fusion hayatıma o kadar girdiki tıraş bıçağım bile gillette Fusion oldu  
işşşşte budur benim hikayem
Düzenleyen chatlaq Düzenleme Tarihi: 21.01.2008 21:52
 |
| |
|
|
| zbam |
Mesaj Tarihi 21.01.2008 22:07
|

Saygın Üye

|
ehueheu muhhah bende size bundan bahsedecektim... barzo bey parasını alın yaa en çok siz reklam yapıonuz onlara yw...  |
| |
|
|
| geceler_sensiz |
Mesaj Tarihi 21.01.2008 22:27
|
Acemi Üye

Katılım Tarihi: 10.08.07
|
arkadaş tavisyesi  |
| |
|
|
| tarikaktas |
Mesaj Tarihi 21.01.2008 22:52
|
Üye

Katılım Tarihi: 20.07.07
|
bende bahsetmek isterim.
yaw arkadaslar benimki cok ama cok sikintili oldu.
Fusion ile tanismam 07 Haziran ayi idi..
Bizim köyün web sitesini yapmak istedik. Alan adini aldik.
Benim bi firlatma amca oglu var, bilmem ne üniv. sinde ben yaparim ederim falan filan dedi. Salladida salladi. Arkasi gelmiyor bir türlü...
neyse dedik. Sonra;
birde abimin ticari web sitesi yapilmasi gerekti... bizimki yaparim ederim dedi iyi dedik yapamadi sonra gitti Ankarada bir web siteciyee flash ta 500 euroya yaptirdi...
Simdi anliyorum webci template kullanmis her istedigimizi yapamiyordu.
Adami ariyorum. Yerinde aslinda var yok dedirtiyor. Yok isim var, yok bilmem ne var diye salliyorda salliyor.
Ondan sonra bir ürün update edecek kirk dereden su getiriyor, Hamen para istiyor.
Kimse üzerine alinmasin bu web tasarimcilarina cok ama cok kiziyorum. Adam iki tusa tiklamiyi ögreniyor birde böyle yardim sitelerinen cat pat yardim aliyor sonra ben profesyonel webciyim diye hava atmaya basliyorlar. Milleti dolandiriyorlar... Ben öyle oldum.
Baska webci buldum. Kardesim bunlarda olayi o kadar abartiyorlarki 1500 yada 2000 dolar istiyorlar.Kardesim bune alti üstü site iste...Dedim tamam artik tak etti.
Sonra kizdim ver sifreleri dedim.
Tabi bizim önceki para gitti.
Bizim köyünkünde fusion daha yeni kurulmus. ama bom bos...
sonra biri bana typo3 dedi biri joomla mi tombala mi nedir iste onu dedi.Dusundum bunlarin tr sitesi yok bu bana gelmez dedim.
Kimse yok anlamaya calistim. Calisma mantigini bi anlayim dedim.
iki , üc hafta kurcaladim. Sonra internette bir arama yaptim sizi buldum.
BIr baktim karsimda fusion sitesi. Hic birsey bilmiyorum. biri modul diyor, biri blok , biri bilmem ne...Ilk basta yazmaya utandim. Once tüm forumu okudum. Deneme yanilma yaparak anladim.
Sonra siteye mesaj attim baktim cevap veriyorlar. Tamam dedim.
Üyelerde cok yardim ediyor. Sonra Qnline bana cok yardimci oldu.
Burdakiler hepsi cok samimi ve iyi niyetli kisiler....
Sonra kendime güven geldi...(ama soul gönderdigim Ö.M cevap yazmiyor.Olumlu yada olumsuz geri dönse fena olmaz...)
Sonrada sitemi yaptim... Cok Tskler.
www.bozankoyu.net
Tek bir seye seviniyorum Yanlis anlasilmasin Üstüne basa basa Söylüyorum sonradan görme aptal güya web siteci yabanlardan kurtuldum ya ona....
Obür siteyi yorum icin konu acacam...
Düzenleyen tarikaktas Düzenleme Tarihi: 21.01.2008 22:55 |
| |
|
|
| buldozer1 |
Mesaj Tarihi 22.01.2008 09:47
|

Acemi Üye

Katılım Tarihi: 09.02.07
|
Benimde Tanışmam İse xopps Ve Joomladan Sonra Oldu Sürekli Yapıp Yapıp Bozuyordum.Birtürlü İstikrarı Tutturamıyordum.. Ne Yapacagımı Düşündüm..Bunlara Uykusuz Geceleride Katarak Söylüyorum Joomla Vede xoops Tan Çok Çektim..Sık Sık Portal Sistemi Degiştirmem Yüzüne Birçok Kayıbım Oldu .. Sonra google Amcada Arama Yaprken php-Fusion Vardı Birde Bunu Deeneyim Dedim vede Sıvadım Kolları. Önceleri siteye Girdigim Zaman Arkadaşınd Dedigi Gibi Soru Yazmaya Utanıyordum Ve Hiç Birşey Yazmadan Sadece Formu Okuyordum Httaa Bunun Üsütne Erinmeden 64 Sayfalık Bir Bilgi Çıkarttım..Forumdaki Mesajları Kopayalayarak   Aradan 4 Ay Gibi Bir Zaman Geçti Sonra Alıştım..Ve Fusion Sayesin 6 Okul Bir Ögretmen Birde Saglık Ocagı Sitesi Yaptım..Kendimi Geliştirmek İçin Karşılıksız ..Şimdi Çok İiyiyim Emeği Geçen Herkese Teşekkürler...
 |
| |
|
|
| akurudayi |
Mesaj Tarihi 22.01.2008 13:31
|

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 08.07.07
|
ben de tesadüfen tanıştım fusionla. bizim köyün bir forum sitesi vardı (webwiz) bi köylümüz kurmuştu. orada adminlik yaparken site kurucusuyla kapıştık ve siteyi bıraktım. sonra bi kaç kişi para verip site kurdurduk. orada yöneticilik yaparken bu altta olan copy linkine tıkladım ve mkportalın ana sitesine gittim baktım ki bizim parayla kurdurduğumuz site hazır portal (ben kendi kodladı sanıyordum ). kafa dank etti. daha sonra ordaki ortaklarlada kapıştık ve ordanda ayrıldım . kendi kendime dedimki elaleme para verip kurduracağıma kendim neden yapmayım. ücretsiz host buldum ve denemelere başladım
mambo, joomla, mkportal, xoops vs. bi türlü beceremedim onları . en son vazgeçmek üzereyken bi arkadaşımda benim gibi uğraşıyordu ve joomlayı kullanıyordu. onunla konuşurken ileri geri birde phpfusion var dedi. hemen google amcayı açtım ve burayı buldum . ondan sonra ücretisiz hosta kurdum fusionu. tam bir ay uğraştım hemen hemen bütün modifikasyonları yaptım. derken host çöktü . bekledim ha bu gün açılır ha yarın açılır ama nafile açılmadı. bi kere fusionun tadına vardım dururmuyum . bi host bi domain alıp başladım tekrar sıfırdan. tekrar her şeyi baştan yaptım ve şu anda allahın izniyle 380 üyesi olan günlük 300 tekil hiti olan bir site sahibiyim.
bahsettiğim eski siteleri 5 e 6 ya katlıyorum .
uzun lafın kısası başka Nick Jones'e, ana sitedeki bütün coderlere ve phpfusion Türkiye ekibine (Barzo, soul, pherd, karduzlar, maxwel ve ismini sayamadığım herkese) teşekkür ediyorum iyiki varsınız. iyi ki fusioncuyum
|
| |
|
|
| floobaar |
Mesaj Tarihi 22.01.2008 16:16
|
Yeni Gelen

Katılım Tarihi: 12.01.08
|
Ben Rüyamda Gördüm Googleden bir aradım AA Fusion Mrb nasılsın Nbr Tanıştık Yakında Kanki Olucaguz Şuan Yeni Yeni Tanıyoruz Birbirimizi ehehe  |
| |
|
|
| is_M@il |
Mesaj Tarihi 22.01.2008 16:35
|

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 17.11.06
|
Ben site tasarımından hiç anlamazdım. Ama hep hayalimdi. Akurudayı gibi köyümün sitesini kurmak istiyordum. Bu işlerden anladığını zannettiğim birisi ile konuşurken anlaştık. host+domain+tasarım iiçim para verdim. Siteyi kurmaya başladı. 1 gün, 2 gün 5 gün. Ben de birşey yapıyor sanıyorum. Site hazır dedi. Bi baktım hiç bir şey yok sitede. "Şunu yap" yaparız, "bunu yap" yaparız. O birisiyle konuşurken "fusion" falan sözü geçti. Google'da araştırdım. Karşıma burası çıktı. Önce diğer arkadaşlar gibi forumu baştan sona okudum. Üye oldum. Yönetici panelinden girip blok yapılarını falan inceledim. Tema yüklemeyi öğrendim. Bu arada birkaç defa yanlış tema yüklediğim için siteyi açamadığım zamanlarda sağolsun SoulSmasher forumda yardımcı oldu. Basit blokları yüklemeyi öğrendim. Modülleri öğrendim. Sitenin versiyonu çok geride kalmıştı. Bi cesaret onu da yükselttim. Blokları, temayı editlemeyi öğrendim. Şimdi güzel bir sitem var.
5 tane ücretsiz hostta SanalKralın yardımıyla fusion kurdum. Onu da böylece öğrendim. Bazen kendime bile şaşıyorum. Bu kadar kısa zamanda bu site sayesinde, paylaşmayı bilen güzel insanlar sayesinde belki de para verip öğrenemeyeceğim şeyler öğrendim.
Tek yapamadığım sitemin yedeğini alıp, sıfırdan kurmak. Bir gün bi cesaret alıp onu da yaptımmı değmeyin keyfime...
BarzO, SoulSmasher, Pherdy, Eduran, Karduzlar... ve paylaşmayı seven, bildiğini paylaşan, kendisine saklamayan güzel insanlara ne kadar teşekkür etsek az. Hepinize sonsuz saygı ve sevgiler. |
| |
|
|
| sant9 |
Mesaj Tarihi 22.01.2008 16:39
|

Üye

Katılım Tarihi: 14.10.07
|
xopps mkportal gnuturk ve sonunda jomladan bıkınca fusıonla tanıstım memnum fakat seonun %15 de olsa linklerin htmlye çevrilmemesı çok kotu.onun dısında super |
| |
|
|
| emre0066 |
Mesaj Tarihi 22.01.2008 17:03
|
Üye

Katılım Tarihi: 10.10.07
|
benm de ilk kullandığım cms sistemi joomlaydı.fakat çok kıl bi sistem.yok safe mod ayarı yok register_globals mıydı neydi? sistemin düzgün çalışması için bir sürü ıvır zıvır gerekli...ama gerçekten çok güzel bi sistem.baktım olacak gibi değil kendime yeni bi portal arayışına girdim.kuracagım site şehir rehberi olacagından dolayı google tanıtım sitesi yazıp siteleri geziyordum.bi site gördüm çok hoşuma gitti.en altta baktım.php-fusion yazıyor.kısa sürede hastası oldum.yani çok harika bi sistem.benm için joomla ve fusiondan başka gerisi hikaye... |
| |
|
|
| zbam |
Mesaj Tarihi 22.01.2008 18:22
|

Saygın Üye

|
5,890 kişilik sitede bu kadarmı tanışan var   |
| |
|