PHP-Fusion Türkiye Resmi Destek Sitesi - Yardım - Tema - Modül - Eklenti
22.11.2008 15:09

Başlığı Görüntüle

Başlığı Yazdır
NeonBlue Teması
sati
#21 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 31.12.2007 10:36
Kullanıcı Avatarı

Üye

Katılım Tarihi: 12.11.07

pHeR-d yazdı:

Tema, bu sitenin şu anki temasını editleyerek oluşturuldu. Ancak daha önceden tamamen photoshopta çizdim temayı Wink Ayrıca CSS ve HTML validatorlerindenn onaylıdır tema. Bunun anlamı: Tema, www standartlarına uygundur, kodlarda hata yoktur.

laf yok canım emeğe Smile eline sağlık Wink
img185.imageshack.us/img185/870/imzawl6.gif

http://www.bursaogrenci.com
NIRVaNa-CaN
#22 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 31.12.2007 16:52
Saygın Üye

Katılım Tarihi: 02.06.07

sati yazdı:
blackpower yazdı:
pHer-d den izin aldınızmı beyler PfftGrin

almamıza gerek olduğunu kabul ediyorsan bilmelisin ki neredeyse tüm temalar birbirinin editidir. pHer-d'in de birilerinden izin almış olması gerekiyordu belkide! (Sözüm pHer-d'e deil) pHer-d bu temayı kalkıp editsiz sıfırdan mı kodlamış tasarlamıştır? öle bile olsa ben editleyerek öncekinden eser bırakmadığımda bu yeni tema da benim temam olur Wink amaç polemik değil açıklık getirmek Cool

beyler şakada olmuo burda gülerek bişiler dedik Grin konuyu nerelere getirdiniz yuh yani Pfft

www.korkufan.com
sefa07
#23 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 01.01.2008 02:27
Yeni Gelen

Katılım Tarihi: 25.03.07

arkadşlar sitemde sevgililergunu teması sectım sanırım ama hangi temayı sectiğimi bilmiyorum ve site çalışmıyor nasıl ayaklandırabilirim .

wwww.sefa.ile.biz acılmıyor

kralsam
#24 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 08.03.2008 01:11
Kullanıcı Avatarı

Acemi Üye

Katılım Tarihi: 29.02.08

öncelikle çok teşekkürler güzel bir tema fakat şöyle bir hata aldım çalıştıramadım bu hatanın sebebi nedir acaba....

Warning: require_once(../themes/NeonBlue/theme.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /users/kralsam/www/subheader.php on line 14

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '../themes/NeonBlue/theme.php' (include_path='.:/etc/php/lib'Wink in /users/kralsam/www/subheader.php on line 14

http://kralsam.bplaced.net
metalcafe
#25 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 14.04.2008 14:07
Yeni Gelen

Katılım Tarihi: 19.12.07

Herşey çok güzel .. Muhteşem bir tema siteyi açtığım ilk gün sen paylaşıma sunmuştun.. Ve bende kullandım Smile Ama söyle bir sorun var forum'a 2 resim yan yana eklediğimde veya forum'u tam sayfa yaptıgımda alttaki mavilikler 2 ye ayrılıyor buda temanın şeklini bozuyor alttaki resim ile sorunu tam anlatmış olurum sanırım nasıl halledecez yardımcı olursan çok iyi olur.. Çok teşekkürler ayrıca eline yüreğine sağlık..

img396.imageshack.us/img396/9599/neonbluevi2.th.png
Düzenleyen metalcafe Düzenleme Tarihi: 14.04.2008 14:08

SoulSmasher
#26 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 14.04.2008 14:49
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 05.01.06

@metalcafe - tema genişliğine sabit değer verin
@kralsam - dosya yerinde duruyor mu kontrol edin
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası anlık çevrimiçi sohbet ortamı değil Smile

Tercümelerimi Ve Kodlamalarımı Çalıp İsimlerini Silenler Size Sesleniyorum:
Gölgem Olmaktan Öteye Gidemeyeceksiniz!!

Wareze Hiçbir Şekilde Destek Yok! Herhangi Bir Sitesinde Warez İçerik Bulunduranlar Ya Silsinler Ya Da Bu Siteden Destek Talep Etmesinler!

http://www.yildizkimyacilar.com/
metalcafe
#27 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 18.04.2008 12:20
Yeni Gelen

Katılım Tarihi: 19.12.07

"@metalcafe - tema genişliğine sabit değer verin "

Bunu nasıl yapacaz peki ?

trplayer
#28 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 09.06.2008 23:10
Acemi Üye

Katılım Tarihi: 04.06.08

bendede foruma girince böyle hata verdi ve forum yok diyo ama anasayfada forum başlıklarından girebiliyom.
bi yardım etseniz sevinirim.

işte hata bu: Got error 28 from storage engine

SoulSmasher
#29 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 09.06.2008 23:28
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 05.01.06

trplayer yazdı:
bendede foruma girince böyle hata verdi ve forum yok diyo ama anasayfada forum başlıklarından girebiliyom.
bi yardım etseniz sevinirim.

işte hata bu: Got error 28 from storage engine

hostun tempi dolmuş hostunuzla görüşün
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası anlık çevrimiçi sohbet ortamı değil Smile

Wareze Hiçbir Şekilde Destek Yok! Herhangi Bir Sitesinde Warez İçerik Bulunduranlar Ya Silsinler Ya Da Bu Siteden Destek Talep Etmesinler!

http://www.yildizkimyacilar.com/
trplayer
#30 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 10.06.2008 12:37
Acemi Üye

teşekkürler...

trplayer
#31 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 10.06.2008 19:14
Acemi Üye

yaw tempi hallettik ama yinede aynı sorun devam ediyo. Başka tema yükleyince sorun olmuyo ama. Neyse ilginize teşekekürler

ilahiask_Soner
#32 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 16.07.2008 22:38
Kullanıcı Avatarı

Üye

Katılım Tarihi: 19.03.08

emeğine sağlık cok guzel olmus Allah razı olsun yenı temam bu olacak lakin soyle bir sorun var forumda mesaj sayısı 2 sayfaya gecmıs fakat forumda gozukmuyorr anasayfa son cevap gelıyor en son yazan yer gelıyor oda 2 sayfada 1. sayfaya gecemıyor bundan bır hata var dıger temada yok bunda var sadece yardım edersnız cok makbule gecer Allahr azı olsun simdiden esselam

www.ilahiask.org
pHeR-d
#33 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 17.07.2008 12:33
Kullanıcı Avatarı

Yönetici

Katılım Tarihi: 28.08.05

ilahiask_Soner yazdı:
emeğine sağlık cok guzel olmus Allah razı olsun yenı temam bu olacak lakin soyle bir sorun var forumda mesaj sayısı 2 sayfaya gecmıs fakat forumda gozukmuyorr anasayfa son cevap gelıyor en son yazan yer gelıyor oda 2 sayfada 1. sayfaya gecemıyor bundan bır hata var dıger temada yok bunda var sadece yardım edersnız cok makbule gecer Allahr azı olsun simdiden esselam

Bence sizin siteniz genel olarak yeniden kurulmaya ihtiyaç duyuyor. Hiçbir tema düzgün durmuyor...

www.pher-d.net
Atlanilacak Forum: