|
Otomatik DB Yedeği
|
| apple5 |
Mesaj Tarihi 16.12.2007 03:08
|
Üye

Katılım Tarihi: 03.04.07
|
Merhaba arkadaşlar
Ben periyodik olarak DB almak istiyorum mesela haftada 1 felan. Ama bunun otomatik olmasını istiyorum. Otomatik yedek alıp bir klasöre göndermesini istiyorum. Böyle bir eklenti bulunuyor mu? Simdiden tesekkürler
Sigara ve Alkol insanı yavaş yavaş öldürüyormuş...-...Kimin acelesi var ki?? 
|
| |
|
|
| SoulSmasher |
Mesaj Tarihi 16.12.2007 03:42
|

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 05.01.06
|
burdan indirebilirsiniz...
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası anlık çevrimiçi sohbet ortamı değil
Tercümelerimi Ve Kodlamalarımı Çalıp İsimlerini Silenler Size Sesleniyorum:
Gölgem Olmaktan Öteye Gidemeyeceksiniz!!
Wareze Hiçbir Şekilde Destek Yok! Herhangi Bir Sitesinde Warez İçerik Bulunduranlar Ya Silsinler Ya Da Bu Siteden Destek Talep Etmesinler! |
| |
|
|
| shapeboy |
Mesaj Tarihi 16.12.2007 09:40
|
Üye

Katılım Tarihi: 19.12.06
|
bu olayı biraz açıklamalı olarak verirseniz çok memnun olurum gerekli bişi bence |
| |
|
|
| tanerrapx |
Mesaj Tarihi 16.12.2007 13:19
|

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 24.05.07
|
infusions a at kardes ftp deki kulumunu yap okdr ama sanki bunun gibi bişey daha once verilmisti sanırım..
Php Fusion-TR.com Jingle Kaydı Bitmiştir Hiçbir Php Fussion Sitesinin Bir Jingle I Yok İlkleri Yaratmaya Devam
Bu Mp3 u İndir..
http://www.cyprus...load_id=25 |
| |
|
|
| apple5 |
Mesaj Tarihi 16.12.2007 18:04
|
Üye

Katılım Tarihi: 03.04.07
|
Çok teşekkür ederim. iyi çalışıyor
Sigara ve Alkol insanı yavaş yavaş öldürüyormuş...-...Kimin acelesi var ki?? 
|
| |
|
|
| SoulSmasher |
Mesaj Tarihi 16.12.2007 21:30
|

Super Yönetici

|
beta mod daha ben denemedim, kodları inceliyorum otomatik yedeği mail atan hale getirmeye çalışıyorum, bitince açıklama yazıp atacağım. standart kurulum aşamaları bu modun bu hali için yeterli. geliştiricinin sitesinde de okubeni yok şu anda
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası anlık çevrimiçi sohbet ortamı değil
Wareze Hiçbir Şekilde Destek Yok! Herhangi Bir Sitesinde Warez İçerik Bulunduranlar Ya Silsinler Ya Da Bu Siteden Destek Talep Etmesinler! |
| |
|
|
| tanerrapx |
Mesaj Tarihi 17.12.2007 02:19
|

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 24.05.07
|
[b]SoulSmasher yazdı:
beta mod daha ben denemedim, kodları inceliyorum otomatik yedeği mail atan hale getirmeye çalışıyorum, bitince açıklama yazıp atacağım. standart kurulum aşamaları bu modun bu hali için yeterli. geliştiricinin sitesinde de okubeni yok şu anda 
abi allah beni yaksın walla dun aklıma o geldi ama dedim icimden en isi solemiyim simdi kufur ederler demekki akıllıcaymıs abi oyle olursa cok sahane olur valla dunyaya dagılır o kodlama kesin sana basırılar
Php Fusion-TR.com Jingle Kaydı Bitmiştir Hiçbir Php Fussion Sitesinin Bir Jingle I Yok İlkleri Yaratmaya Devam
Bu Mp3 u İndir..
http://www.cyprus...load_id=25 |
| |
|
|
| SoulSmasher |
Mesaj Tarihi 17.12.2007 11:52
|

Super Yönetici

|
%99 bitti kodlaması güvenlik testleri ve lokalizasyon yaptım mı tamamdır
| |
|