06.10.2008 17:19
Ücretsiz Üyelik
Ana Menü
Pardus... Özgürlük İçin...

Özgürlükİçin OOXML'e karşı!

Türkçe Konuş

Başlığı Görüntüle
 Başlığı Yazdır
Otomatik DB Yedeği
apple5
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 16.12.2007 03:08
Üye

Katılım Tarihi: 03.04.07

Merhaba arkadaşlar

Ben periyodik olarak DB almak istiyorum mesela haftada 1 felan. Ama bunun otomatik olmasını istiyorum. Otomatik yedek alıp bir klasöre göndermesini istiyorum. Böyle bir eklenti bulunuyor mu? Simdiden tesekkürler
Türkçe Biyoloji Kaynağı -- www.all-bio.info

Sigara ve Alkol insanı yavaş yavaş öldürüyormuş...-...Kimin acelesi var ki?? ShockCool

SoulSmasher
#2 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 16.12.2007 03:42
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 05.01.06

burdan indirebilirsiniz...
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası anlık çevrimiçi sohbet ortamı değil Smile

Tercümelerimi Ve Kodlamalarımı Çalıp İsimlerini Silenler Size Sesleniyorum:
Gölgem Olmaktan Öteye Gidemeyeceksiniz!!

Wareze Hiçbir Şekilde Destek Yok! Herhangi Bir Sitesinde Warez İçerik Bulunduranlar Ya Silsinler Ya Da Bu Siteden Destek Talep Etmesinler!

shapeboy
#3 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 16.12.2007 09:40
Üye

Katılım Tarihi: 19.12.06

bu olayı biraz açıklamalı olarak verirseniz çok memnun olurum gerekli bişi bence

www.asilhosting.net
tanerrapx
#4 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 16.12.2007 13:19
Kullanıcı Avatarı

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 24.05.07

infusions a at kardes ftp deki kulumunu yap okdr Grin ama sanki bunun gibi bişey daha once verilmisti sanırım.. Grin
Php Fusion-TR.com Jingle Kaydı Bitmiştir Hiçbir Php Fussion Sitesinin Bir Jingle I Yok İlkleri Yaratmaya Devam
Bu Mp3 u İndir..
http://www.cyprus...load_id=25

www.cyprusrap.com
apple5
#5 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 16.12.2007 18:04
Üye

Katılım Tarihi: 03.04.07

Çok teşekkür ederim. iyi çalışıyor Smile
Türkçe Biyoloji Kaynağı -- www.all-bio.info

Sigara ve Alkol insanı yavaş yavaş öldürüyormuş...-...Kimin acelesi var ki?? ShockCool

SoulSmasher
#6 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 16.12.2007 21:30
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

beta mod daha ben denemedim, kodları inceliyorum otomatik yedeği mail atan hale getirmeye çalışıyorum, bitince açıklama yazıp atacağım. standart kurulum aşamaları bu modun bu hali için yeterli. geliştiricinin sitesinde de okubeni yok şu anda Smile
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası anlık çevrimiçi sohbet ortamı değil Smile

Wareze Hiçbir Şekilde Destek Yok! Herhangi Bir Sitesinde Warez İçerik Bulunduranlar Ya Silsinler Ya Da Bu Siteden Destek Talep Etmesinler!

tanerrapx
#7 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 17.12.2007 02:19
Kullanıcı Avatarı

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 24.05.07

[b]SoulSmasher yazdı:
beta mod daha ben denemedim, kodları inceliyorum otomatik yedeği mail atan hale getirmeye çalışıyorum, bitince açıklama yazıp atacağım. standart kurulum aşamaları bu modun bu hali için yeterli. geliştiricinin sitesinde de okubeni yok şu anda Smile

abi allah beni yaksın walla dun aklıma o geldi ama dedim icimden en isi solemiyim simdi kufur ederler Grin demekki akıllıcaymıs Wink Grin abi oyle olursa cok sahane olur valla dunyaya dagılır o kodlama kesin Wink sana basırılar
Php Fusion-TR.com Jingle Kaydı Bitmiştir Hiçbir Php Fussion Sitesinin Bir Jingle I Yok İlkleri Yaratmaya Devam
Bu Mp3 u İndir..
http://www.cyprus...load_id=25

www.cyprusrap.com
SoulSmasher
#8 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 17.12.2007 11:52
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

%99 bitti kodlaması güvenlik testleri ve lokalizasyon yaptım mı tamamdır Smile

Atlanilacak Forum: