PHP-Fusion Türkiye Resmi Destek Sitesi - Yardım - Tema - Modül - Eklenti
22.11.2008 12:57

Başlığı Görüntüle

Başlığı Yazdır
PHP-Fusion Core 7 Edition RC2 Çıktı...
apple5
#21 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 02.07.2008 01:57
Üye

Katılım Tarihi: 03.04.07

sant9 yazdı:
arkadasar seo uyumu yapılmısmı yanı link optimasyonu ayrıca keyvords tag vs ayarlanmısmı daha dogrusu fusionu google ile barıstırabılmıslermı?

eger yapılmamıssa ne anlamı varkı

Gene konuşturacaksın SoulSmasher abiyi. Kaç defa dedi artık Google ın ...php ile sorunu olmadığını. Küs değiller yani google ileWink
Türkçe Biyoloji Kaynağı -- www.all-bio.info

Sigara ve Alkol insanı yavaş yavaş öldürüyormuş...-...Kimin acelesi var ki?? ShockCool

tanerrapx
#22 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 03.07.2008 20:57
Kullanıcı Avatarı

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 24.05.07

bu v7 de suankinde cok acık war Grin kurmayın Pfft Grin
-------------------------------------------------
-----------------------------------------------

www.tanerrapx.com

Php Fusion-TR.com Jingle Kaydı Bitmiştir Hiçbir Php Fussion Sitesinin Bir Jingle I Yok İlkleri Yaratmaya Devam
Bu Mp3 u İndir..
http://www.cyprus...load_id=25

628 Kişi İndirmiş Jingle ı yaf Niye?

www.cyprusrap.com
orhan148
#23 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 10.07.2008 14:09
Yeni Gelen

Katılım Tarihi: 16.08.06

nezaman tamamen kullanılcak hale gelir bu

SoulSmasher
#24 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 10.07.2008 14:13
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 05.01.06

ay değil haftalar deniyor.. son kontroller yapılıyor işte..
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası anlık çevrimiçi sohbet ortamı değil Smile

Tercümelerimi Ve Kodlamalarımı Çalıp İsimlerini Silenler Size Sesleniyorum:
Gölgem Olmaktan Öteye Gidemeyeceksiniz!!

Wareze Hiçbir Şekilde Destek Yok! Herhangi Bir Sitesinde Warez İçerik Bulunduranlar Ya Silsinler Ya Da Bu Siteden Destek Talep Etmesinler!

http://www.yildizkimyacilar.com/
SoulSmasher
#25 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 10.07.2008 14:14
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

SoulSmasher yazdı:
ay değil haftalar deniyor.. son kontroller yapılıyor işte..

apple5 yazdı:
sant9 yazdı:
arkadasar seo uyumu yapılmısmı yanı link optimasyonu ayrıca keyvords tag vs ayarlanmısmı daha dogrusu fusionu google ile barıstırabılmıslermı?

eger yapılmamıssa ne anlamı varkı

Gene konuşturacaksın SoulSmasher abiyi. Kaç defa dedi artık Google ın ...php ile sorunu olmadığını. Küs değiller yani google ileWink

Smile
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası anlık çevrimiçi sohbet ortamı değil Smile

Wareze Hiçbir Şekilde Destek Yok! Herhangi Bir Sitesinde Warez İçerik Bulunduranlar Ya Silsinler Ya Da Bu Siteden Destek Talep Etmesinler!

dangerous
#26 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 10.07.2008 14:43
Kullanıcı Avatarı

Üye

Katılım Tarihi: 21.04.07

çıkacak çıkacak kesin kesin dendi
temmuzda çıkıyor dendi ... (temmuzun başında) ama sanmıyorum bu v7 rüya olur artık :s gerçi fusionu bıraktım rahatım
Www.bilgiliweb.coM
İçeriği Yazarsam Sayfa Taşar ...Grin

www.bilgiliweb.com
sdemiray
#27 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 10.07.2008 15:32
Yeni Gelen

Katılım Tarihi: 13.01.08

arkadaşlar çok sabırsızlar çıkar bu kadar acele etmeyin. v7 Yapanlarda insan yazılım işiyle uğraşanlar bilirler v7 yaparken kaç defa sona geldik denilerek proje iptal edilip yeniden başlanmıştır v7 yapanlarda yapacaklarının en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Bırakın arkadaşlar çabaları boşa çıkmasın teşvik edelim köstek olmayalım. Şahsen ben kurdum açıkta olsa olmasada kurdum deniyorum güzel olmuş yapanların bilisine sağlık.

Anathema
#28 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 10.07.2008 15:52
Kullanıcı Avatarı

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 25.10.07

V7'yi herkes gibi bende bekledim arkadaşlar. Hiç, bazılarınız gibi nedensizce sorgulamadım. Bu insanlar çıkacak diye açıklama yapıyorlarsa, bunu size açıklamak, bilgilendirmek adına yapıyorlar. Temmuz'un başında çıkacak dendi ve güncellemeler geldiğinden dolayı kısa bir süre daha uzadı. Bir hafta içinde aksilik olmazsa çıkacak sanırım. Bunu daha uzatmanın anlamı ne?

Ha, ne hoş işte. Rahatsız olanlar kendisini uzaklaştırmış, ne mutlu. Sorun yoksa ortada herşey yolunda. V7'yi bu şekilde, açıklamalara rağmen inatlaşırcasına sorgulayan ve söylenen arkadaşlar, bir kaç gün içerisinde V7 çıktığında aynı tutumlarını sürdürecekler mi merak ediyorum.

Saygılarımla...
Sana Ruhumu Verdim, Sen Beni Ölürken Bıraktın...

Ruhmorgu.com | Işıklar Söndüğünde Karanlığına Sarıl!

Zamanın İçindeki Yaşam Ne Kadar Garip Şimdi...

www.ruhmorgu.com
SoulSmasher
#29 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 10.07.2008 16:34
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

dangerous yazdı:
çıkacak çıkacak kesin kesin dendi
temmuzda çıkıyor dendi ... (temmuzun başında) ama sanmıyorum bu v7 rüya olur artık :s gerçi fusionu bıraktım rahatım

RC si çıktı, ana siteden indirip deneyebilirsiniz.. çıkış tarihleri RC için olur genelde...

ısrar eden arkadaşlar, şimdi çıksa siteleriniz geçişe hazır mı ?

mert25
#30 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 10.07.2008 17:47
Kullanıcı Avatarı

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 16.06.07

SoulSmasher yazdı:
ısrar eden arkadaşlar, şimdi çıksa siteleriniz geçişe hazır mı?

Soul kardeş, siteleriniz geçişe hazır mı derken ne kastettiğini tam olarak anlayamadım, biraz daha ayrıntılı bilgi versen.

www.oltuluyuz.net
SoulSmasher
#31 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 10.07.2008 18:26
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

mert25 yazdı:
SoulSmasher yazdı:
ısrar eden arkadaşlar, şimdi çıksa siteleriniz geçişe hazır mı?

Soul kardeş, siteleriniz geçişe hazır mı derken ne kastettiğini tam olarak anlayamadım, biraz daha ayrıntılı bilgi versen.

bu sitede ana sayfadaki en son haberde anlattım en demek istediğimi

seboist64
#32 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 10.07.2008 19:04
Yeni Gelen

Katılım Tarihi: 28.06.08

Soul üstad yaza yaza adamın beyni sulandı ama herkeste aynı soru,
deniliyor ki RC ler yayınlandı ve son sürüm çıkması için artık çok az kaldı herkes sitesini default ve sade tutsun geçişte ne yapacağını bilsin, olay bu.Wink

seboist64
#33 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 10.07.2008 19:14
Yeni Gelen

Katılım Tarihi: 28.06.08

Soul hocam geçişteki tek tereddütüm senin yaptığın bu "Smart Blue Theme", V7 ye hemen uyarlarsın değil mi bu temayı?

SoulSmasher
#34 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 10.07.2008 19:21
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

kronolojik olarak sıralayacağım yaptığım temaları.. ama yapacağım evet.. 1 hafta süresinde yaparım herahlde

MAxwELL_TR
#35 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 10.07.2008 22:55
Kullanıcı Avatarı

Elit Üye

Katılım Tarihi: 05.05.05

Arkadaşlar biraz sabredin sizleri anlıyorum ama şu bir gerçek fusionu kodlayan ekip herşeyini inceliyor dandik bir sürüm çıkarıp siteleriniz hacklense abuk subuk hatalar verse daha mı iyi? Kurun localinize test edin sitenizdeki modüllerin ve makyajların çalışılabilirliğini deneyin hem işi daha iyi kavramış olursunuz hemde konu ile ilgili daha çok bilgileriniz olur. Panik yok bekleyin Smile
Sadece yoruldum ve dinlenmek istiyorum...

img265.imageshack.us/img265/8241/maxwelljf9.gif

mert25
#36 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 11.07.2008 06:45
Kullanıcı Avatarı

Saygın Üye

MAxwELL_TR yazdı:
Kurun localinize test edin sitenizdeki modüllerin ve makyajların çalışılabilirliğini deneyin hem işi daha iyi kavramış olursunuz hemde konu ile ilgili daha çok bilgileriniz olur. Panik yok bekleyin Smile

Bu v7 de forumda iken sağ ve sol bloklar nereden kaldırılacak, eskisi gibi değilmiş.

www.oltuluyuz.net
Anathema
#37 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 11.07.2008 13:22
Kullanıcı Avatarı

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 25.10.07

mert25 yazdı:
MAxwELL_TR yazdı:
Kurun localinize test edin sitenizdeki modüllerin ve makyajların çalışılabilirliğini deneyin hem işi daha iyi kavramış olursunuz hemde konu ile ilgili daha çok bilgileriniz olur. Panik yok bekleyin Smile

Bu v7 de forumda iken sağ ve sol bloklar nereden kaldırılacak, eskisi gibi değilmiş.

Yönetici Paneli > Sistem Yönetimi > Ana Ayarlar > Ve burada sağ, sol, alt ve üst panelleri gizleyebileceğiniz ayar kısımları.
Sana Ruhumu Verdim, Sen Beni Ölürken Bıraktın...

Ruhmorgu.com | Işıklar Söndüğünde Karanlığına Sarıl!

Zamanın İçindeki Yaşam Ne Kadar Garip Şimdi...

www.ruhmorgu.com
mert25
#38 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 11.07.2008 17:45
Kullanıcı Avatarı

Saygın Üye

Anathema yazdı:
Yönetici Paneli > Sistem Yönetimi > Ana Ayarlar > Ve burada sağ, sol, alt ve üst panelleri gizleyebileceğiniz ayar kısımları.

Teşekkürler fakat sağ ve sol blokları gizlememe rağmen forum tam ekran olmadı. Sadece blok alanları boş kaldı. Acaba sorun bende mi?

www.oltuluyuz.net
Atlanilacak Forum: