|
php fusion'da görmek istediğiniz modüller
|
| mresul |
Mesaj Tarihi 24.06.2008 23:09
|

Üye

Katılım Tarihi: 24.04.08
|
arkadaşlar birçoğumuz derizya keşke şu modül osaydı bu modül olsaydı şu işim görülürdü diye düşündüğünüz müdülü buraya yansıta bilirmisiniz belki yeni çıkarılacak phpfusionda değerlendirilir.(böyle bir başlık açtım diye inşallah yöneticiler kızmaz katkımız olsun yiyici değil katılımcı alalım diye.)tşk |
| |
|
|
| Menejer |
Mesaj Tarihi 25.06.2008 04:10
|

Üye

Katılım Tarihi: 02.04.05
|
Doğru söylüyorsun en güzeli yeni çıkacak portalda Keşke Şu Modül Olsaydı Modülü olsun isteyen oradaki seçeneklere tıklayarak istediği mobilyayı seçerdi pardon modülü güzel fikir hiç düşünmeye gerek kalmazdı depolarında hangi modül olduğunu bilir tezgahada onu koymalarını isterdik yoksa benim istedğim mödül şu sitelerimizde yüz tanıma sistemi olsun siteye üye olanların bir kez resmini çekecek ve tekrar geldiğinde tanıyacak ((( örnek menejer ise resminden tanıyacak ve giriş izni verecek )) hem böylece üylerin resmini görmüş ve tanımış oluruz vede güvenlik tam olur kanısındayım ben bu konuya taktım bunu istiyorum olabilirmi acaba gençkampüsün Fotoçek programıyla birleştirerek süper olurdu evet ben yazdım bakalım kim yapacak
Düzenleyen Menejer Düzenleme Tarihi: 25.06.2008 04:13
BEN MEVLANA DEĞİLİM..ADAM OLDA GEL
www.geceyildizi.com |
| |
|
|
| fusioncu |
Mesaj Tarihi 25.06.2008 15:01
|
Üye

Katılım Tarihi: 11.03.07
|
yıllık modülü ve biraz daha güzel bir fotoğraf galerisi olabilirdi incelemeler de daha görsel olabilir weblinkleri de öyle ...
imzam yok neremi basim  |
| |
|
|
| mresul |
Mesaj Tarihi 25.06.2008 15:34
|

Üye

Katılım Tarihi: 24.04.08
|
resimdeki gibi bir haber modülü birde resim galerisine linkle resim ekleyebilmeliyiz resim gelerisinde efekte olabilir istediğimiz efekte resimleri görebileceğimiz bir modül olsa çok güzel olurdu sanırım |
| |
|
|
| SoulSmasher |
Mesaj Tarihi 25.06.2008 16:21
|

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 05.01.06
|
bu başlığa lüzum yok arkadaşlar herkesin pek çok istyeği var kendi kafasındaki sistemi tam oluşturmak için, fakat php fusion herkese hitap ettiğinden çekirdek sisteme en çok kullanılanlar eklenecektir.. modların|geliştirmelerin kimisi çekirdeğe eklenebilecek şeyler, kimisi de harici 3. parti modlamalar olacaktır, bunların hepsini bizim ana siteye yetiştirmemiz /kodlamamız teorik olarak imkansız
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası anlık çevrimiçi sohbet ortamı değil
Tercümelerimi Ve Kodlamalarımı Çalıp İsimlerini Silenler Size Sesleniyorum:
Gölgem Olmaktan Öteye Gidemeyeceksiniz!!
Wareze Hiçbir Şekilde Destek Yok! Herhangi Bir Sitesinde Warez İçerik Bulunduranlar Ya Silsinler Ya Da Bu Siteden Destek Talep Etmesinler! |
| |
|