Hosting firması sorunlarımdan dolayı firmayı degiştirmek zorunda kaldım.Degiştirmeden once siteden backup_2007-12-03-2023 seklinde bir yedek aldım ayrıca plesk panelden de saricakaya.net_2007.10.04_20.29 bu sekilde 226mb full yedek aldım.Yeni firma cpanel kullanıyor ve ben bir turlu siteyi tasımayı basaramadım..Firma yetkililerine danıstım saricakaya.net_2007.10.04_20.29 bunun ile siteyi tasıyabileceklerini soylediler fakat benden 300 ytl para istediler... yapabilecegimiz bişey varmı 1 senelik emek vardı sitede yok olmasını istemiyorum..Ayrıca ftp nin full yedegide elimde mevcut..Bilgisi olan arkadaslar bir yol gosterirlerse cok hayır dua alırlar benden..
kardeş okadar sor bişi değilki bu
300 ytl abartmışlar biraz
ftp yedeğini diğer hoosta upload edip
dbwebadmin den sql yedeği alıp diğer panelde aynı isim ve kullanıcı adında bi db oluşturup o db ye diğer db den aldığın sql yedek ile sorgulama yapcan çalışmadan da silme diğerini
Düzenleyen bumerang Düzenleme Tarihi: 13.12.2007 19:15
phpfusion Site taşımak
1-database nin tüm yedeğini yönetim panelinden veya mysql den alıp pc ye indiriyoruz.
2-dosyalarımızı ftp ile pc ye indiriyoruz.
3-yeni site alanımızda bir boş veritabanı,kullanıcı adı ve şifresi oluşturuyoruz.
4-pc deki dosyalarımızı yeni site alanımıza yüklüyoruz.
5-phpmyadmin den giriş yapıyoruz ve daha önce oluşturduğumuz db yi seçiyoruz tabii bu db de
tablolar boş gözüküyor daha sonra phpmyadmin de İÇERİ AKTAR bölümüne tıkladığımızda
gözat tuşuna basıp pc de bulunan db mizi gösterip dosya karakter gurubunu latin5 e işaretleyip
Git tuşuna basıp yüklenmesini bekliyoruz.yükleme bitince phpmyadmin de az önce boş olan db
mizdeki tablolar görünüyor.
6-indirdiğimiz dosyaların içinde config.php dosyasını notepad ile açıp daha önce oluşturduğumuz
yeni db adı,kullanıcı adı ve şifremizi yazıp kaydedip çıkıyoruz.ve bu config.php dosyasını
sitemize tekrar yüklüyoruz.Eski Siteniz yeni alanında yayına hazır ve üyeler eski sitedeki
nick ve şifreleri ile giriş yapabilirler.