PHP-Fusion Türkiye Resmi Destek Sitesi - Yardım - Tema - Modül - Eklenti
22.11.2008 10:54

Başlığı Görüntüle

Başlığı Yazdır
SEO dersini geçemedim...
reddark
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 17.05.2008 15:20
Yeni Gelen

Katılım Tarihi: 14.05.08

Herkese selamlar...
Böyle bir başlık belki yönetimin hoşuna gitmeyecektir belkide normal birşey tam bilemiyorum,neyse soruma/sorularıma geçiyorum...-Lütfen Yardım Edin-
1-Seo modiyelerinden öğrendiğim kadarıyla sitedeki linklerin sonu ".htm" ile biterse Google sayfamızı daha çok indexliyormuş...Bu da daha fazla kullanıcı demek...Bunu nasıl yapabilirim?
2-Google arama sonuçlarına "bıdıbıdı.BULUTU" gibi eklentiler katkı sağlıyormuş...Bunu yapamadım..Buradan bir modül indirdim kurarken kudurdum...Siteyi de göçürdüm...-yanlışlıkla-
Şimdi siz abilerim,ablalarımdan yardım istiyorum...
Lütfen;
Forumdaki,haberlerdeki mesajlarımı anasayfada gösterebileceğim bir "bıdıbıdı.BULUTU" modülü kurmak istiyorum...
En önemlisi de Lütfen şu ".php" olan sayfaları nasıl ".html" olarak yapıyoruz onun hakkında bilgi istiyorum...

Lütfen sitede araştırma yapsan bulurdun demeyin...Gerçekten bulamadım..Bulduklarımıda yapamadım...
Düzenleyen reddark Düzenleme Tarihi: 17.05.2008 15:21

SoulSmasher
#2 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 17.05.2008 15:36
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 05.01.06

1- forumda arama yapın
2- gelişmiş forum bulutu ve gelişmiş forum başlıkları bulutu diye sitede mevcut, sadece blok olarak ekleyip aktif edioyrsunuz, arama yapın

1 için şu sayfayı da mutlaka okuyun:
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası anlık çevrimiçi sohbet ortamı değil Smile

Tercümelerimi Ve Kodlamalarımı Çalıp İsimlerini Silenler Size Sesleniyorum:
Gölgem Olmaktan Öteye Gidemeyeceksiniz!!

Wareze Hiçbir Şekilde Destek Yok! Herhangi Bir Sitesinde Warez İçerik Bulunduranlar Ya Silsinler Ya Da Bu Siteden Destek Talep Etmesinler!

http://www.yildizkimyacilar.com/
reddark
#3 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 18.05.2008 09:30
Yeni Gelen

Katılım Tarihi: 14.05.08

SoulSmasher: "1 için şu sayfayı da mutlaka okuyun: "

Teşekkürler Smile
Düzenleyen reddark Düzenleme Tarihi: 18.05.2008 09:31

Atlanilacak Forum: