|
Site linkleri yeri bir değişik
|
| geceyolculari |
Mesaj Tarihi 02.07.2008 17:28
|

Yeni Gelen

Katılım Tarihi: 01.07.08
|
arkadaşlar benim site linkleri yeri çok değişik bişeyler yaptım bir mod ekledim böyle oldu hangi modu eklediğimi bilmiyorum nasıl düzeltebilirim birazdan resim eklicem...
Düzenleyen geceyolculari Düzenleme Tarihi: 04.07.2008 01:15 |
| |
|
|
| hellboy |
Mesaj Tarihi 02.07.2008 19:09
|
Üye

Katılım Tarihi: 16.05.08
|
Nasıl bişi oldu resim falan eklemeyi unuttun galiba |
| |
|
|
| SoulSmasher |
Mesaj Tarihi 02.07.2008 19:12
|

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 05.01.06
|
site linkini de ekleyin
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası anlık çevrimiçi sohbet ortamı değil
Tercümelerimi Ve Kodlamalarımı Çalıp İsimlerini Silenler Size Sesleniyorum:
Gölgem Olmaktan Öteye Gidemeyeceksiniz!!
Wareze Hiçbir Şekilde Destek Yok! Herhangi Bir Sitesinde Warez İçerik Bulunduranlar Ya Silsinler Ya Da Bu Siteden Destek Talep Etmesinler! |
| |
|
|
| geceyolculari |
Mesaj Tarihi 04.07.2008 00:56
|

Yeni Gelen

|
pardon resim gelmemiş heralde...
yok site linkiyle alakası yok yani admn panelinde hani site linkleri oluyor ya ıorayı diorum anasayfadakini demiyorum hemen resim geliom bekleyin... |
| |
|
|
| geceyolculari |
Mesaj Tarihi 04.07.2008 01:15
|

Yeni Gelen

|
Evet rsim eklendi en üstte... |
| |
|
|
| Anathema |
Mesaj Tarihi 04.07.2008 01:53
|

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 25.10.07
|
Gelişmiş Ana Menüyü kurmuşsunuz sanırım. Fakat kurulum belgesini okumadınız galiba.
Şu kodu özel sayfalarda bir kere önizletmeniz gerekiyor.
Kod<?php
$changes = 0; $error = 0;
$result = dbquery("SHOW COLUMNS FROM ".$db_prefix."site_links LIKE 'link_parent'");
if (dbrows($result) == 0) {
$result = dbquery("ALTER TABLE ".$db_prefix."site_links ADD link_parent SMALLINT(5) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT '0' AFTER link_id");
if ($result) {
$result = dbquery("INSERT INTO ".$db_prefix."site_links
(link_parent, link_name, link_url, link_visibility, link_position, link_window, link_order)
VALUES ('0', 'Home', 'icon_home.gif', '0', '1', '0', '1')"
);
$parent = mysql_insert_id();
$result = dbquery("UPDATE ".$db_prefix."site_links SET link_parent='$parent' WHERE link_id!='$parent'");
$changes = 1;
} else {
echo "<p align='center'><font color='red'><b>HATA:</b></font> link_parent bölümü veritabanına eklenemedi.</p>";
$error ++;
}
} else { $changes = 1; }
if ($changes != 0) {
$result = dbquery("SHOW COLUMNS FROM ".$db_prefix."site_links LIKE 'link_accessibility'");
$result = dbquery("ALTER TABLE ".$db_prefix."site_links ADD link_accessibility TINYINT(3) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT '0' AFTER link_visibility");
if ($result) {
$result = dbquery("UPDATE ".$db_prefix."site_links SET link_accessibility=link_visibility");
} else {
echo "<p align='center'><font color='red'><b>HATA:</b></font> link_accessibility bölümü veritabanına eklenemedi.</p>";
$error ++;
}
}
}
$result = dbquery("SHOW COLUMNS FROM ".$db_prefix."site_links LIKE 'link_collapse'");
$result = dbquery("ALTER TABLE ".$db_prefix."site_links ADD link_collapse TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT '0' AFTER link_accessibility");
if (!$result) {
echo "<p align='center'><font color='red'><b>HATA:</b></font> link_collapse bölümü veritabanına eklenemedi.</p>";
$error ++;
}
}
if ($error == 0) { echo "<p align='center'>Tabldeğişiklikleri tamamlandı.</p>"; }
?>
|
| |
|
|
| geceyolculari |
Mesaj Tarihi 04.07.2008 01:55
|

Yeni Gelen

|
ben kaldırmak istiyorum bunu... |
| |
|
|
| Anathema |
Mesaj Tarihi 04.07.2008 02:00
|

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 25.10.07
|
O halde bu kodu önizletme yapmadan üstüne yazdırmış olduğunuz şu dosyaların orjinallerini geri yükleyin.
infusions/navigation_panel
administration/infusions.php
administration/site_links.php
locale/English/admin/sitelinks.php
locale/Turkish/admin/sitelinks.php
|
| |
|
|
| geceyolculari |
Mesaj Tarihi 04.07.2008 03:53
|