|
TRABZONLU GENCLER SITEM
|
| TsCluB |
Mesaj Tarihi 27.05.2008 19:05
|

Üye

Katılım Tarihi: 05.05.07
|
logo yok 1 tema dandik iki komple dandik üç ben beyen medim daha güzel olobilirdi ....
|
| |
|
|
| Anathema |
Mesaj Tarihi 27.05.2008 19:48
|

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 25.10.07
|
Yorumlarınızı samimiyetine inandığınız kişiler hariç daha uygun bir dille yazarsanız eminim kimse yanlış anlaşılmaz Bu başlık için konuşmuyorum. Bunu söylememdeki amacı, sadece uygun bir yer olarak algılarsanız sevinirim.
Görsellikten önce içerik genişlese iyi olur. Temaya gelince, @THeNeeD arkadaşımızın bundan daha iyi olan temaları mevcut. Temanın değişmesi gerekir bence. Banner daha iyi yapılabilir. Önünde yapılması gereken çok işler var sitenizin. Bunları yapabilmeniz için yürüyeceğiniz yolda başarılar dilerim.
|
| |
|
|
| monarchy |
Mesaj Tarihi 18.06.2008 11:30
|
Yeni Gelen

Katılım Tarihi: 08.03.08
|
 |
| |
|
|
| THeNeeD |
Mesaj Tarihi 18.06.2008 19:10
|
Saygın Üye

Katılım Tarihi: 12.08.07
|
Beğenmediysen kullanma ozaman   
Düzenleyen THeNeeD Düzenleme Tarihi: 18.06.2008 19:18
v7 Modul
Renkli haber Kategori Bulut
Yeni Php Fusion Temalar
" Türk genci, devrimlerin ve rejimin sahibi ve bekçisidir. Bunların lüzumuna, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır; rejimi ve devrimleri benimsemiştir. Bunları zayıf düşürecek en küçük veya en büyük bir kıpırtı ve bir hareket duydu mu, bu memleketin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adliyesi vardır demeyecektir. Hemen müdahale edecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla, nesi varsa onunla kendi eserini koruyacaktır. Polis gelecektir; asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç, "polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir" diye düşünecek, fakat asla yalvarmayacaktır.Diyecek ki, "Ben inan ve kanaatimin icabını yaptım. Müdahale ve hareketimde haklıyım. Eğer buraya haksız gelmişsem, bu haksızlığı meydana getiren sebep ve amilleri düzeltmek de benim vazifemdir!" İste benim anladığım Türk genci ve Türk gençliği!"
M.Kemal Atatürk |
| |
|
|
| Bikeoosh |
Mesaj Tarihi 18.06.2008 19:24
|

Üye

Katılım Tarihi: 28.02.08
|
Bize gerek kalmadı yaw 
Bikeoosh WEB |
| |
|
|
| THeNeeD |
Mesaj Tarihi 18.06.2008 19:39
|
Saygın Üye

Katılım Tarihi: 12.08.07
|
Nasıl ?
v7 Modul
Renkli haber Kategori Bulut
Yeni Php Fusion Temalar
" Türk genci, devrimlerin ve rejimin sahibi ve bekçisidir. Bunların lüzumuna, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır; rejimi ve devrimleri benimsemiştir. Bunları zayıf düşürecek en küçük veya en büyük bir kıpırtı ve bir hareket duydu mu, bu memleketin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adliyesi vardır demeyecektir. Hemen müdahale edecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla, nesi varsa onunla kendi eserini koruyacaktır. Polis gelecektir; asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç, "polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir" diye düşünecek, fakat asla yalvarmayacaktır.Diyecek ki, "Ben inan ve kanaatimin icabını yaptım. Müdahale ve hareketimde haklıyım. Eğer buraya haksız gelmişsem, bu haksızlığı meydana getiren sebep ve amilleri düzeltmek de benim vazifemdir!" İste benim anladığım Türk genci ve Türk gençliği!"
M.Kemal Atatürk |
| |
|
|
| Bikeoosh |
Mesaj Tarihi 18.06.2008 20:58
|

Üye

Katılım Tarihi: 28.02.08
|
TsCluB yazdı:
logo yok 1 tema dandik iki komple dandik üç  ben beyen medim daha güzel olobilirdi ....
Arkadaş yeterince yorum yapmış demek istedim
Bikeoosh WEB |
| |
|
|
| LonelyPrensi |
Mesaj Tarihi 30.06.2008 19:31
|
Üye

Katılım Tarihi: 22.04.08
|
http://www.trabzo...encler.net
bu sıte bu kadarmı kotu yorumlara bakılırsa oyle yınede sagolun ama sıtenın sız ılk halı ııcn oyle dedınız sımdıkı halı yıne kotumu
|
| |
|