PHP-Fusion Türkiye Resmi Destek Sitesi - Yardım - Tema - Modül - Eklenti
21.11.2008 22:11

Başlığı Görüntüle

Başlığı Yazdır
Türkçe Karakter Problemine SON!
lifenet
#41 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 09.04.2008 10:19
Kullanıcı Avatarı

Üye

Katılım Tarihi: 19.02.07

şimdi bana post kasıyorsun falan demeyin sadece yardım istiyorum.

bilen bir arakdaş yardımcı olabilir mi ey destek sitesi yönetimi ve üyeleri.Sad

www.usakbjk.com
blonde78
#42 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 09.04.2008 10:33
Kullanıcı Avatarı

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 14.11.06

site adresi ne?
funpic.de gibi free hosting sağlayan bazı hostlarda türkçe karakter problemleri oluyor.

http://rockvideos.bplaced.net
lifenet
#43 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 09.04.2008 10:55
Kullanıcı Avatarı

Üye

host ücretsiz değil. ayrıca aynı hostta daha öncede 3-4 tane fusion site kurdum hiç sorun olmadı. yani hosttan bir sorun yok sanırım. siteyi daha yayına vermedim.

www.usakbjk.com
lifenet
#44 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 12.04.2008 18:59
Kullanıcı Avatarı

Üye

ya allah aşkına sayın yöneticiler bir cevap yazın kaçıncı oldu bu . birgün toplayacam forumdaki cevaplanmamış sorularımı yeni bir başlık açacam artık.
Kaynağı İndir  Kod
kusuruma bakmayın cevaplanmamış bütün msj larımı görünce asabileştim

aynı hostta çok defalar php fusion kurdum ve bu güne kadar hiçbir şekilde böyle birşey olmadı ve free host değil kullandığım. ayrıca bu başlıkta yazılanlardan ben birşey anlamadım çünkü phpmyadmin bilmiyorum nasıl yapıacağınıda çözemedim olmadı. şu an site kurulşdu ama bütün sşite linkleri ve yönetici panalindeki başlıklar ( ? ) olarak türkçe karakter sorunu ile karşı karşıya. ayrıca site için çok önemli bir nokta olan özel sayfalarda yaptıklarımda türkçe karakter sonu ile karşı karşıya. bunu nasıl dizelteceğim. yani demek istediğim şudur ki bunlar yazmadan önce kaç gündür formun altını üstüne getirdim bişey bulamadım. ve aynı hosttaki diğer sitelerimde sorun yok iken sadece bunda var. www.ulusoydil.com...

yukarıdaki msj larımda resimli göstermiştim aşağıdaki ise özel sayfalardaki görülen sorun.

Kaynağı İndir  Kod
S?nav 3 temel yetene?i ölçmektedir: Dinleme ve Anlama; Yap?, Dilbilgisi ve Yazma Bilgisi; Okuma.

Düzenleyen lifenet Düzenleme Tarihi: 12.04.2008 19:01

www.usakbjk.com
programmer
#45 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 02.06.2008 02:31
Kullanıcı Avatarı

Acemi Üye

Katılım Tarihi: 29.12.06

r16;nun yazılarından faydalanarak size bu adamın nasıl lider olduğunu, hayatını yönlendiren sırların ne olduğunu bir kaç madde halinde anlatmaya çalışacağımr30; Microsoftr17;un

Selam arkadaşlar. foruma biryerden bulduğum yazıyı yapıştırdığımda yukarıdaki gibi yazımda işaretler çıkıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebiliriz?.
Düzenleyen programmer Düzenleme Tarihi: 02.06.2008 20:28
ProGrammeR

http://www.bilgiportal.net
Atlanilacak Forum: