|
URL Modifikasyonu Kuracaklara Uyarı.
|
| DaLGaBaZ |
Mesaj Tarihi 23.03.2008 12:39
|
Saygın Üye

Katılım Tarihi: 10.05.06
|
v7 çıkarsa eğer bu mod sizde varsa ve v7 de bu mod gelirse sitelerinizde google'ın deprem dediği uygulama oluşur, ve de tüm link yapılarınız değiştiğinden (fid-1-tif-2.html gibi değilse yapısı googlebot aradığında eski linkler ile kıyasladığndan bulamayacağından) tüm sitelerinizin arama sonuçları sıfırlanacak, pagerankınız düşecek, dolayısı ile goole size bir süreliğine küsecek.. sonra suçlusu paylatığımzdan dolayı biz olacağız fakat .php hali hiç bozulmayacağından v7 de bu özellik gelirse sorun yaşamayacaksınız... (yeniden yazıyorum: .php halindeki sayfaları google 2002-2003 den beri okuyabiliyor. eski söylenti halen kualaktan kulağa devam ediyor)
dipnot: "esirgeyecek kadar çirkin" bir zihniyete sahip olsaydık bu istekleri zaafınız gibi düşünür, bunlardan faydalanıp para ile satardık..
ayrıca onu yaptınız diyelim. sitenizde seo adına yapılan yaklaşık diğer %90 şeyler tamam mı ? neden bu başlık çubuğu modifikasyonuna çok önem veriliyor anlamıyorum. üniversitemin kimya kulübü sitesinde kullanmamama rağmen delicesine google dan arama sonuçları geliyor karşıma. çünkü burada seo adına yapılmış ve paylaşılmış diğer %90a varan şeyleri uyguladım ve de içeriğim copy/paste değil orjinal.. kısaca adres çubuğunda linki .html yapmakla bitmiyor
Yazan: SoulSmasher
Bizi Aldatan, Bizden Değildir.(HZ.Muhammed S.A.V) |
| |
|
|
| LoRd |
Mesaj Tarihi 26.05.2008 20:37
|

Üye

Katılım Tarihi: 02.05.05
|
Tabi v7 çıkarsa ve beğenirsek değil mi? v7'yi kurmazsak bir problem yok  |
| |
|
|
| SoulSmasher |
Mesaj Tarihi 26.05.2008 21:43
|

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 05.01.06
|
v7 yi kurmayanlara destekte ilk cevabım v7 ye yükseltin olacak bilginize
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası anlık çevrimiçi sohbet ortamı değil
Tercümelerimi Ve Kodlamalarımı Çalıp İsimlerini Silenler Size Sesleniyorum:
Gölgem Olmaktan Öteye Gidemeyeceksiniz!!
Wareze Hiçbir Şekilde Destek Yok! Herhangi Bir Sitesinde Warez İçerik Bulunduranlar Ya Silsinler Ya Da Bu Siteden Destek Talep Etmesinler! |
| |
|
|
| CeRNoBiL |
Mesaj Tarihi 26.05.2008 21:49
|

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 25.02.07
|
süper cevapmış |
| |
|
|
| LoRd |
Mesaj Tarihi 26.05.2008 22:09
|

Üye

Katılım Tarihi: 02.05.05
|
SoulSmasher yazdı:
v7 yi kurmayanlara destekte ilk cevabım v7 ye yükseltin olacak bilginize
Bu sizin bizlere yardım etmeniz için gereken bir ön şart gibi gözüküyor.
Sonuç olarak yazdığımın doğruluk payı var diye düşünüyorum haksız mıyım? |
| |
|