|
Üyeler Kısmına SEO URL Modifikasyonu
|
| DaLGaBaZ |
Mesaj Tarihi 23.03.2008 19:31
|
Saygın Üye

Katılım Tarihi: 10.05.06
|
Öncelikle buradan seoname.php adlı dosyayı indirip includes klasörüne upload ediyoruz.
Daha sonra maincore.php dosyasını açıyoruz(yedek almayı unutmadan) ve son satırı;
Kod?>
bulup öncesine bu kodları ekleyip kaydediyoruz.
Kod// URL Modifikosyonu SEO [DaLGaBaZ & LaWSuiT]
require_once INCLUDES."seoname.php";
Yukarıdakileri Daha Önce Yaptıysanız Aşağıdaki işlemlerden Başlayın...
Sonra "ana dizine"(fusionun kurulu olduğu dizin) .htaccess adında bir dosya açıyoruz varsa içine şunları ekliyoruz;
Kod## Üye Listesi URL Modisikasyonu SEO [DaLGaBaZ & LaWSuiT]
RewriteRule ^$ members.php [L]
RewriteRule ^uyeler\.html$ members.php [L]
RewriteRule ^(.*)-u([0-9]*).htm$ profile.php?lookup=$2 [L,NC]
members.php yi açıp
bunu bulup;
Kod<a href='profile.php?lookup=".$data['user_id']."'>
Şununla Değiştirin ;
Kod<a href='".seoname($data['user_name'])."-u".$data['user_id'].".htm'>
user_info_panel.php yi açıp (bütün panellerde aynıdır)
bunu bulup;
Kod<a href='".BASEDIR."members.php' class='side'>
bununla değiştirin;
Kod<a href='".BASEDIR."uyeler.html' class='side'>
Bizi Aldatan, Bizden Değildir.(HZ.Muhammed S.A.V)
 |
| |
|
|
| SoulSmasher |
Mesaj Tarihi 23.03.2008 21:41
|

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 05.01.06
|
bu mod çok eksik. members.php içerisinde a harfine göre diz, b harfine göre diz vs yok, üye adlarında linbkler de ayrıca sorgu halinde çıkar
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası anlık çevrimiçi sohbet ortamı değil
PHP Fusion Türkiye Modül Deposu
Tercümelerimi Ve Kodlamalarımı Çalıp İsimlerini Silenler Size Sesleniyorum:
Gölgem Olmaktan Öteye Gidemeyeceksiniz!!
Wareze Hiçbir Şekilde Destek Yok! Herhangi Bir Sitesinde Warez İçerik Bulunduranlar Ya Silsinler Ya Da Bu Siteden Destek Talep Etmesinler! |
| |
|
|
| CeRNoBiL |
Mesaj Tarihi 23.03.2008 23:04
|

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 25.02.07
|
aynen öle genelini yapmak gerek tşkler |
| |
|
|
| DaLGaBaZ |
Mesaj Tarihi 24.03.2008 20:37
|
Saygın Üye

|
CeRNoBiL yazdı:
aynen öle genelini yapmak gerek  tşkler
yapta paylaş ozaman...
 |
| |
|
|
| chatlaq |
Mesaj Tarihi 24.03.2008 20:45
|

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 30.12.07
|
DaLGaBaZ tteşekkürler diğer seoları bekliyoruz |
| |
|
|
| CeRNoBiL |
Mesaj Tarihi 25.03.2008 15:49
|

Saygın Üye

|
DaLGaBaZ artisleşme canım ok ? Burası Yorum Alanı bizde Yorumlamızı yapıyoruz aynı şeyi soul da söylemiş zaten onada mı diyecen yada böyle yorum yapan herkesemi diyecen sıkıysa yap paylaş gibisinden. law ' a da söyledim bunları kaldıramıyorsanız paylaşmayın birader.olay bu kadar basit |
| |
|
|
| LaWSuiT |
Mesaj Tarihi 25.03.2008 15:52
|
Yeni Gelen

Katılım Tarihi: 25.03.08
|
CeRNoBiL yazdı:
DaLGaBaZ artisleşme canım ok ? Burası Yorum Alanı bizde Yorumlamızı yapıyoruz aynı şeyi soul da söylemiş zaten onada mı diyecen yada böyle yorum yapan herkesemi diyecen sıkıysa yap paylaş gibisinden. law ' a da söyledim bunları kaldıramıyorsanız paylaşmayın birader.olay bu kadar basit
adam artislenmemiş sana yapta paylas demiş biliosan insan gibi |
| |
|
|
| DaLGaBaZ |
Mesaj Tarihi 25.03.2008 16:06
|
Saygın Üye

|
CeRNoBiL yazdı:
DaLGaBaZ artisleşme canım ok ? Burası Yorum Alanı bizde Yorumlamızı yapıyoruz aynı şeyi soul da söylemiş zaten onada mı diyecen yada böyle yorum yapan herkesemi diyecen sıkıysa yap paylaş gibisinden. law ' a da söyledim bunları kaldıramıyorsanız paylaşmayın birader.olay bu kadar basit
Samet derdin ne anlamıyorum diğerleri tşk. yazarken sen bi sivrilik çıkartıyosun biz elimizden geleni paylaşıyoruz... Senin gibi satmıyoruz, müşterin kalmadı diyemi böyle yapıyosun. Tartışma zemini hazrılama. Diyosunki eleştiriyoruz; iyi niyetli olsaydın msnden derdinki burası böyle olmaz şöyle olur vs. vs. Ama son zamanlarda iyi niyetli olduğunu hiç düşünmüyorum... Senin Seon daha güzelse sen paylaş bizde tebrik edelim ilk foruma seo yapıtğımızdada siz yapmamazsınız dedin, özel sayfalara yaptık güzel olmuş bizim siteyede yapak dedin hepsine eyv. dedik hatta admin şifresini bile verdim hiç tereddüt etmeden sonra özel sayfaları yapabildin... şimdi haberleri fusiondan manyak anlamazsan yapamazsın diyosun oda geliyo yakında bakalım ne dicen ondan sonra. tamam mı CANIM
 |
| |
|
|
| CeRNoBiL |
Mesaj Tarihi 25.03.2008 16:12
|

Saygın Üye

|
müşteri mi puha olum bak ben yeterince kişiye verdim zaten bundan sonrası önemli değil.orası öyle olmaz böyle olur dedik zaten lnc mantıgını anlattım hatta şuraları yapamazsanız ben söylerim demedim mi la ne cabuk unuttunuz anca burda konuşsanız. bide eleştiri mantıgını anlamıyorsunuz o kadar. bu konuşman varya çok komik msnde böyle değil sitede artis artis iyi ne yaparsanız yapın siz iyisiniz süpersiniz. elinize sağlık kolay gelsin. fullemeniz dileğiyle |
| |
|
|
| pHeR-d |
Mesaj Tarihi 25.03.2008 16:39
|

Yönetici

Katılım Tarihi: 28.08.05
|
Kilit! Böyle yapacaksanız paylaşım yapmayın, mümkünse forumada girmeyin.
Özellikle Cernobil, Dalgabaz ve Lawsuit..
Tercümelerimi Ve Kodlamalarımı Çalıp İsimlerini Silenler Size Sesleniyorum:
Gölgem Olmaktan Öteye Gidemeyeceksiniz!! |
| |
|