12.10.2008 07:32
Ücretsiz Üyelik
Ana Menü
Pardus... Özgürlük İçin...

Özgürlükİçin OOXML'e karşı!

Türkçe Konuş

Başlığı Görüntüle
 Başlığı Yazdır
Yeni Hosta Geçis
BuuRa5
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 07.02.2008 14:11
Acemi Üye

Katılım Tarihi: 28.12.07

Merhabalar arkadaslar ben yenı hosta gecerken butun dosyalarımı yanı phpfıles dosyalarını yenı hostuma attım.Ama ucretlı bır host olmasına ragmen sıte cok yavas ama sadece phpfusıonda yavas mesela sıtenın hostıng control panlınden gırdıgım zman hızlı.Mysl phpmyadmındekı verıttabanı dosyasını yenı hostuma ekleye calısırken hata verıo.Budurumda ne yapmalıyım acaba kaldım oyle yanı en bastan bnm nasıl gecıs yapacagımı anlatırmısınız.

zbam
#2 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 07.02.2008 14:51
Saygın Üye

Katılım Tarihi: 02.06.07

ya sen şimdi bende sitemi bir çok defa taşıdım malum hack olayları felan oldu nasıl taşıdığımı sana anlatayım ben bi problem yaşamadım...

.....:::::YEDEK ALMAYI UNUTMA::::.......

şimdi ilk yapman gereken ftpde ki sitenin dosyalarının olduqu bolumu komple yedeklemen | bunu yaptıktan sonra cpanele bağlanacaksın ordan MysQl diceksin sonrada benimki türkçe olduğu için veri tebanı yedekleme felan olur ona gireceksin ordan 3 seçenek var tam yedekleme felan oradan alacağın yedeğin adı forum.sql şeklinde olması lazım bunuda aldıktan sonra işlem tamam şimdi yeni hosta nasıl taşırız onu anltim...

Taşıma İşlemi.....
şimdid yedeklerimiz tamam ftp yedeğini yeni ftpde uygun yere atıyoruz cmodları veriyoruz siteyi kuruyoruz tabi yeni siten çıkmaz sakın korkma halledecez Grin sonra cpanele bağlan mysql a gir ordan forum.sql yedeğini oraya upload et hıza bağlıdır onu bekle upload etsin.... Smile upload ettikten sonra siteni yenile ve karşında aynı siten hiç bişi deqişmemiş sapa sağlam duruyor.... GrinGrinGrinGrin

umarım işe yarar..... WinkWink

www.korkufan.com
BuuRa5
#3 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 07.02.2008 18:13
Acemi Üye

Bılgıler ıcın tesekuler ama olmadı hata:
SQL sorgusu:

-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 2.6.4-pl2
-- http://www.phpmyadmin.net
--
-- Sunucu: mysql2.freehostia.com
-- Çıktı Tarihi: Şubat 04, 2008 at 08:08 AM
-- Server sürümü: 4.1.11
-- PHP Sürümü: 4.3.10-22
--
-- Veritabanı: `buggo..`
--
CREATE DATABASE `buggo..` DEFAULT CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_swedish_ci;

MySQL çıktısı:

#1007 - Can't create database 'buggoz...'; database exists

BuuRa5
#4 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 07.02.2008 18:36
Acemi Üye

Yokmu bılgınız arkdaslar yapamıoyrum kaldım oyle!!!!

SoulSmasher
#5 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 07.02.2008 18:55
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 05.01.06

CREATE DATABASE `buggo..` DEFAULT CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_swedish_ci;

bu satırı silin sql den öyle deneyin

veritabanı yaratır o, siz varolana import edeceksiniz
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası anlık çevrimiçi sohbet ortamı değil Smile

Tercümelerimi Ve Kodlamalarımı Çalıp İsimlerini Silenler Size Sesleniyorum:
Gölgem Olmaktan Öteye Gidemeyeceksiniz!!

Wareze Hiçbir Şekilde Destek Yok! Herhangi Bir Sitesinde Warez İçerik Bulunduranlar Ya Silsinler Ya Da Bu Siteden Destek Talep Etmesinler!

BuuRa5
#6 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 07.02.2008 19:11
Acemi Üye

bu seferde sayfa goruntılenemıyor dedıSad

zbam
#7 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 09.02.2008 20:25
Saygın Üye

Katılım Tarihi: 02.06.07

sende neden böle bi hata verdi anlamadm acaba bir yerlerde bi yanlışlıkmı yaptın ? Frown

www.korkufan.com
omerk
#8 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 02.03.2008 20:52
Kullanıcı Avatarı

Üye

Katılım Tarihi: 21.11.07

pleksten bi dosya indirdim 4.6 mb . baska hostta onu aynı sekılde upload mı etcem ? ayrıca fusionun admin panelnden indirdigimiz noluyor onu napacam ?

SoulSmasher
#9 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 02.03.2008 20:53
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 05.01.06

ikisi de aynıdır
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası anlık çevrimiçi sohbet ortamı değil Smile

Tercümelerimi Ve Kodlamalarımı Çalıp İsimlerini Silenler Size Sesleniyorum:
Gölgem Olmaktan Öteye Gidemeyeceksiniz!!

Wareze Hiçbir Şekilde Destek Yok! Herhangi Bir Sitesinde Warez İçerik Bulunduranlar Ya Silsinler Ya Da Bu Siteden Destek Talep Etmesinler!

omerk
#10 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 02.03.2008 20:58
Kullanıcı Avatarı

Üye

Katılım Tarihi: 21.11.07

yani önce ftp deki dosyaları alcam baska yere atcam.. sonra yeni ftp nin icine girip bu fusion admin panelınden indirdigim sql dosyasını upload edecem hersey bitcek bu kadar mı ?

Atlanilacak Forum: