06.10.2008 16:33
Ücretsiz Üyelik
Ana Menü
Pardus... Özgürlük İçin...

Özgürlükİçin OOXML'e karşı!

Türkçe Konuş

Başlığı Görüntüle
 Başlığı Yazdır
Yeni kurulumda üyeler gider mi :(
Cemaat
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 29.11.2007 19:43
Kullanıcı Avatarı

Üye

Katılım Tarihi: 12.07.07

arkadaşlar ben fusion v6.01.11 de v6.01.13 e geçiş yapmak istiyorum amma o kadar çok modifikasyon yapmısımki elle geçmem mümkün değil onun yerine v6.01.13 ü direk atıp kursam üyelerim gider mi yada üyelerimi ve bilgilerini kurtarıp v6.01.13 e nası geçebilirim
www.cemaat.net / www.MuslumanEvlil... / www.RadyoKuran.Com

http://www.cemaat.net
SoulSmasher
#2 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 29.11.2007 19:45
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 05.01.06

veritabanınızdan fusion_users tablşosunu yedekleyip yeni kurulumda tamir et diyin, o zaman üyeleriniz gitmez
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası anlık çevrimiçi sohbet ortamı değil Smile

Tercümelerimi Ve Kodlamalarımı Çalıp İsimlerini Silenler Size Sesleniyorum:
Gölgem Olmaktan Öteye Gidemeyeceksiniz!!

Wareze Hiçbir Şekilde Destek Yok! Herhangi Bir Sitesinde Warez İçerik Bulunduranlar Ya Silsinler Ya Da Bu Siteden Destek Talep Etmesinler!

tanerrapx
#3 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 30.11.2007 09:49
Kullanıcı Avatarı

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 24.05.07

islamturkey yazdı:
arkadaşlar ben fusion v6.01.11 de v6.01.13 e geçiş yapmak istiyorum amma o kadar çok modifikasyon yapmısımki elle geçmem mümkün değil onun yerine v6.01.13 ü direk atıp kursam üyelerim gider mi yada üyelerimi ve bilgilerini kurtarıp v6.01.13 e nası geçebilirim

kardes 1 az daha sabret 7 cıkıyor Grin ozmn tasırsın php fusion dan tanıdık var yıl basından sonra cıkacak sen bekle az Pfft Pfft acele etme sonra eline yuzune bulastırırsın karısmam bak Grin
Php Fusion-TR.com Jingle Kaydı Bitmiştir Hiçbir Php Fussion Sitesinin Bir Jingle I Yok İlkleri Yaratmaya Devam
Bu Mp3 u İndir..
http://www.cyprus...load_id=25

www.cyprusrap.com
SoulSmasher
#4 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 30.11.2007 11:03
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 05.01.06

arkadaşlar v7 ye geçmek için illa ki 6.x serisinin son sürümü olmanız gerek yaptığınız modifikasyonları not alın , dosyaları yükleyip onları baştan yapın tek çözüm budur yani 500 tane de modunuz olsa illa ki er ya da geç bunu yapmak zorundasınız
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası anlık çevrimiçi sohbet ortamı değil Smile

Tercümelerimi Ve Kodlamalarımı Çalıp İsimlerini Silenler Size Sesleniyorum:
Gölgem Olmaktan Öteye Gidemeyeceksiniz!!

Wareze Hiçbir Şekilde Destek Yok! Herhangi Bir Sitesinde Warez İçerik Bulunduranlar Ya Silsinler Ya Da Bu Siteden Destek Talep Etmesinler!

Atlanilacak Forum: