PHP-Fusion Türkiye Resmi Destek Sitesi - Yardım - Tema - Modül - Eklenti
21.11.2008 22:32

Başlığı Görüntüle

Başlığı Yazdır
Yeniden Merhaba
Menejer
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 11.02.2008 16:07
Kullanıcı Avatarı

Üye

Katılım Tarihi: 02.04.05

Yeniden merhaba uuzuun bir aradan sonra tekrar yayındayım bu geçen zaman zarfında çok kişiler gelmiş çok kişler gitmiştir eskilerden Başta Barzo Ercü Erkan Murat Nuh bey vs vs arkadaşlar vardı kimbilir şimdi nerde hangi ağacın gölgesinde gölgeleniyorlardır Ercü Doktorumuzdu Nuh bey Hukukcumuz Erkan Aşığımız Murat Host ve Domaincimiz ve Barzomuz ise Canımızdı eee zaman insanlardan bazı şeyleri götürüyor mesela bu zaman zarfında Annemi kayıp ettim 35 yaşında eniştemi kayıp ettim Oğlum bir kız yüzünden bizi terk etti kızım okulunu birincilikle bitirdi inşallah Hukukçu olacak ben yine aynı Ses santçı menejekrliğ yapıyorum geçtiğimiz yaz 43 adet konser düzenledim (köşeyi dönmedik) hıımmm başka eski hatırldığım adreslere tekrar üyeliğmi aktif ettim başka ne olsun ölmemeye çalışıyoruz nihayetinden Gitmek İçin Sıra Bana gelene Kadar yine buralarda sık sık omazsada geziyoruz kafama göre hatırladıklarım kadarıylada bir şeyler kurdum adresleriniz yazayım belki merak eden olur diye
1

2
Bir çayımı içmeye beklerim

http://www.geceyildizi.com/news.php
SoulSmasher
#2 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 11.02.2008 19:25
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 05.01.06

gerçi benden eski üyeliğiniz, ama aramıza yeniden hoş geldiniz Smile bu arada anneniz ve enişteniz için üzüldüm gerçekten :/ umarım oğlunuz da doğru kişiyledir ve mutluluğu bulmuştur
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası anlık çevrimiçi sohbet ortamı değil Smile

Tercümelerimi Ve Kodlamalarımı Çalıp İsimlerini Silenler Size Sesleniyorum:
Gölgem Olmaktan Öteye Gidemeyeceksiniz!!

Wareze Hiçbir Şekilde Destek Yok! Herhangi Bir Sitesinde Warez İçerik Bulunduranlar Ya Silsinler Ya Da Bu Siteden Destek Talep Etmesinler!

http://www.yildizkimyacilar.com/
kimene
#3 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 11.02.2008 19:27
Kullanıcı Avatarı

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 27.06.05

way menejer git dedik diye bu kadarmı uzağa git dedik.Hoşgeldin geliriz çayada çorbayadaGrin

karduzlar
#4 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 11.02.2008 19:45
Kullanıcı Avatarı

Kıdemli Üye

Katılım Tarihi: 18.01.07

Hoşgeldin aramıza Menejer.Wink

Üyeye Bela Gelmez Admin Kızmadıkça Admin Banlamaz Üye Azmadıkça

özel ve pm destek yok ısrar etmeyin ve pm yollamayın

www.cilginmuhasebeciyiz.com
ercutombalak
#5 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 12.02.2008 01:45
Kullanıcı Avatarı

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 19.03.05

vay menejer abi hoşgeldin.... kac yıl oldu ya... ben eskisi kadar aktif olamasamda hala hayattayım.. basından gecenler ile ilgili olarak çok geçmiş olsun... sanırım 3 yıl gecti aradan...
www.ercutombalak.com
www.phpfusion-tr.com

www.ercutombalak.com
Menejer
#6 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 12.02.2008 05:33
Kullanıcı Avatarı

Üye

Evet acısıyla tatlısıyla geçti bir kaç sene bilmiyorum doktorum 3 sene oldumu ama bana sanki 10 sene gibi geldi
Kimenecim ben istendiğim yere erinmem istenmediğim yere görünmem ve öylede oldu siz beni görmediniz ama ben yine buralardaydım
SoulSmasher sen benden yeni olabilirsin fakat sen gördüğüm kadarıyla bayrağı almış süper yöneticilik koltuğuna doğru hızlı adımlar ilerliyorsun bu girdiğin mukaddes yolda sana ve ekibine sonsuz başarılar dilerim
Not: 1 bu arada beni aralarında görmek isteyen kardeşlerim bana PM atarak site forum adreslerini yazabilir sık sık olmasada 2 saate bir sitelerine girerim
Not 2 : eski dostlar eski dostlar acaba nerde eski dostlar bilmeden yada bilerek acaba birilenimi kırdım yapmışta olablirim İnsan Beşer Elebet Şaşar .....!
Her kimi kırmışsam küçük veya büyük çok ama çok özür dilerim beni af etsin Başta Mustafa olmak üzereSad

BaRzO
#7 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 12.02.2008 05:52
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 01.11.06

Sana kırgın degilim abi denk düşmedi diyelim açmayalım bu konulari paylaşım icin herzaman burdayız cok sukur. gerisi bizim icin fasa fiso orda olmusunuz burda olmusunuz cokta onemli degil geri geldiginize gore bu zaman icindeki bulundugunuz yerden sıkıldınız demektir. biz kimseye kapıyı kapatmayız kapımız sevgi saygı cercevesi icinde olan herkeze acik
Kör cehalet çirkefleştirir insanları,
Suskunluğum asaletimdendir.
Her lafa verecek bir cevabım var,
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye!

(Hz.Mevlana)
Sevgi ve Saygı ile

Menejer
#8 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 12.02.2008 15:58
Kullanıcı Avatarı

Üye

Evet canım bu arada resmde kıyak çıkmışsın birazda imaj yapmışsın gibi geldi yakışıklı kardeşim evet bulunduğum ortamlar beni sıkmadı da bu kullandığım isim alınmıştı ve diğer host Asp tabanlı isim boşa çıktı ve Php tabanlı host aldım ve buradayım yoksa ben her zaman buralardaydım fakat aktif görünmedim ama bazen göründüm neyse dediğin gibi orada olmuşsun burda olmuşsun önemli olan kalpte olmak gerisi tiri viriGrin Turkuazda açmış kardeşimi beni ararsan saat 24:00 dan sonra üsküdar Bağlarbaşında Bermuda MüzikHol lün önündeyim araç Ford Cornet beklerim

MAxwELL_TR
#9 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 12.02.2008 15:59
Kullanıcı Avatarı

Elit Üye

Katılım Tarihi: 05.05.05

Hoşgeldin menejer
Sadece yoruldum ve dinlenmek istiyorum...

img265.imageshack.us/img265/8241/maxwelljf9.gif

tursay
#10 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 13.02.2008 09:26
Kullanıcı Avatarı

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 11.07.05

Abi hoşgeldin tekrar Grin

Annen ve enişten için çok üzüldüm abi Allah rehmet eğlesin, sizede sabır versin...

www.insaatsozluk.com
Korsan00
#11 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 13.02.2008 10:38
Üye

Katılım Tarihi: 08.02.08

hoşgeldin arkadaşım el ele fusion SmileSmile

www.Harbigocmen.com
Menejer
#12 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 15.02.2008 06:47
Kullanıcı Avatarı

Üye

Tüm bana güzel dileklerde bulunanlara sonsuz teşekkürler ediyorum inşallah benim yaşadığım kötü günleri Cenabı ALLAH kimseye vermez 06/11/2007 Annemim vefatı ve kızımın doğum günüydü ardından 07/28/2007 eniştem aslından benim evlilik yıldönümümde uğursuz çünkü 05/12/1986 babamın ölüm yılı ve evlilik yıldönümüm ne yaparsın hayat insanları istemedikleri yollarada sürüklüyor varsın olsun diyerek geçiştiriyoruz unutmakta zaten biz insanlara mahsus neyse yine konuyu uzattık kovulmadan kaçayım
BEN MEVLANA DEĞİLİM..ADAM OLDA GEL

www.geceyildizi.com

CeRNoBiL
#13 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 15.02.2008 14:12
Kullanıcı Avatarı

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 25.02.07

h.g

www.sanalkral.org
Atlanilacak Forum: