hayko cepkin fan sitesi ,bu işte biraz yeniyim daha çok html kodlar üzerinde ustayım diyebilirim
eskiden bedava site veren bi siteden site yaparak en çok takip edilen sitelerdendim günde 3000 lik bi girişim oluyordu 1000 tekilim oluyordu site işini çözünce fusion sistem kurdum bu seferde google sıralamasından çok gerilere düştüm böylece krallığım çöktü gibi birşey siteme 200 kiş anca uğrar oldu
"sitemin googledan düşme nedenide sanırım hem index.html ye hemde news.php sayfama anahtar kelimeler koymak oldu "
bunu çok geç anladım index.html deki meta tagları <title> hariç kaldırdım 2 gün sonra googleda hayko cepkin yazınca 2.sayfadaydım aman siz sakın böle bir hataya düşmeyin
sitem hakknıda olumlu olumsuz tüm görüşleri bekliyorum
düzenleme konusundada yardımcı olursanız sevinirim şu kodu şuraya ekle fln gibi herkeze teşekkürler..
www.hayfans.biz
Düzenleyen tahor Düzenleme Tarihi: 03.07.2008 11:17
server a saldırılar olduğu için server sahibi düzeltmeye çalışıyordu kusura bakamyın sorun bende değil server sahibinden suanda acıldı yorumlarınızı bekliyorum
valla sıteye baktım bırazzz ama korktum ne yalan soylıyım o adamı gorunce korkuyom ben Ama Sıte Bıraz Dah guzel Yapılabılır.. Resımlerı Ortlama Yazıları Ortalam VE Bazı Eklendılerı Olması Gerken Yere Koyarsan Dah guzel OLUR... Bence Selam ve Dua ile HAYRLI Calısmalar
- Site girişindeki index kötü duruyor düzenleme yapsan iyi olur.
- Hızlı kayıt blogu taşma yapmış.
- Flashın sağ kısmında sorun var mavi çizgi beliriyor.
- PC Programları çok gereksiz.
- Futbol'a dair herşey bunun ne işi var ya
- Yönetici Girişi düzeltsen daha iyi olur.
Gözüme çarpan başka bir şey yok bunları düzenlersen daha iyi olur. Başarılar.
Çok YAkında...
çok teşekkür ederim iceman bende dediğin hataların birkaçını görüyorum ama birtürlü düzeltemedim nasıl düzeltebileceğimi bu taşan blokları yardımcıda olursanız çok sağolun